Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı anda 2 ayrı hastaneye engelli rapor başvurusu yapabilir miyim?

Bi.yetkili

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba, bugün Ankara'daki bir üniversite hastanesine engel raporu başvurusunda bulundum, başvuru sırasındaki memurlar devlet hastanelerinde daha kolay ilerlediğini keşke o tarafa başvursaydın dediler, şuan evimin yanındaki devlet hastanesinde sağlık kurulunda randevu buldum, aynı anda 2 ayrı yerden başvursam, hangisi daha önce sonuçlanır ya da daha yüksek oran verirse onu kullanırım, bu şekilde bir şey mümkün müdür?

Hayır mümkün değil,
Hangi hastanede kayıt açmışsan ordan devam edeceksin.

İki hastane aynı anda heyet kaydı açamaz, sistem izin vermez,

Varsayalım iş yoğunluğundan dolayı böyle birşey oldu,anlaşılırsa raporlar iptal olur, ki zaten de anlaşılır..
Bi.yetkili

Bi.yetkili
Kardeşim, her iki hastaneden rapor işlemini yürütemezsin.
Kendine en uygun hastaneyi seçerek gitmeyecegin hastane rapor kuruluna başvurunun iptali hakkında bir dilekce verip sectiğin hastanede islemlerine dvm edebilirsin.
Bende,raporumu üniversite hastanesinden aldım ve o konuda bir sıkıntı yaşamadım.
Benim sana tercihim üniversite hastanesinden yana olur.
Bazı MR ve rontgen çekimleri özel yani parali yaptirirsan sonuçlar bir iki günde çıkıyor,fakat normal yoldan yaptırırsan haliyle sıra beklemen gerekiyor.
Ben bu konuyu şöyle hallettim,hastane dış çekimleri kabul ediyordu.
Hacettepenin istedigi çekimleri Dışkapı yıldırım beyazıtta yaptırdım bunu yaptirirkende doktora açıkca konuyu söyledim.
Sağolsun Dr'larda yardımcı oldu bu konuda.
Sana tavsiyem,şayet hacettepeye başvuru yaptiysan hacettepeden devam et.
Tekrar geçmiş olsun kolay gelsin kardeşim.

Arkadaşlar merhaba engelli rapor başvurusu ücretli mi ?

Famronty

Başvuru Ücretsiz ama rapor oranınız 0 (sıfır)çıkarsa ücret isteniyor 200-250 tl civarı

ya da daha yüksek oran verirse onu kullanırım, bu şekilde bir şey mümkün müdür?
cıks değildir.her zaman en son alınan rapor geçerlıdır.yapamazsında dıyekkı yaptın.ilk çıkan 50 ikinci çıkan 40 olursa geçerli olan 40 olur son o cıktıgı için ilk çıkan 50 yi devre dışarı çıkarır ve siz ebm için rapor alıosanız ilk rapora göre rapor yüzdesi yeterken ikinci 40 olana göre yetmez ve ebm gümler

@ Ozcan6600 Haklisin baş vuru ücretsiz ama şöyle bir durum var 40 oran çıksa bile muayne olunan bölümlerin muayne ücretleri hanenize yazılıyor bir hastalık için ilaç almaya gittiğinde eczaneye muayne ücretlerini oduyorsunuz

Arkadaşlar cevaplar için hepinize sonsuz teşekkürler.
Hacettepe'den başvurdum ilk, ama hastane yönetimi karar almış hiç bir şekilde boyun fıtığına oran vermiyorlarmış, mevcut hastalıklara ek, bir de bu ara yine horlayan bir fıtık sıkıntım var, ftr ile dizginlenmişti 7 yıl önce, ben de bu yüzden Hacettepe'den vazgeçip başka bir devlet hastanesine başvuracağım

Üst Alt