Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Birden fazla psikolojik hastalıktan rapor alınabilinir mi?

@Ahlakideğer,
Zaten artık çok umrumda değil engelli raporu falan, yeniden ekt ihtiyacı doğdu onun için çabalıyorum.

@Ahlakideğer,
Zaten oldum hocam, zihnim hala bulanık. Kontrolsüz harcama yapıyorum. Yani onları artık üzmek istemiyorum. Ben zarar göreyim onlar görmesin

Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim. Bu raporu alabilmek için beni 2 hafta önce psikometriye girdim tabi mani dönemlerimdeyim şu anda doktor bana senin bipolar olduğunu düşünmüyoruz dedi. Ben de sevinerek çıktım oh be değilmişim falan. Neyse eve gittim anneme dedim demez olaydım, duyunca kafayı yedi. Bana sen intihar ederken cenaze yerini seçiyorduk, senin çektiğin acıları ben daha fazla çektim, seni ölümden psikoloğun kurtardı bi ton küfür saydı. O kim dedi sana sağlıklı diyor sen beni evimden ettin birikimimden ettin yaptığın borcu hâlâ ödüyoruz. Açıkcası annem iyice benden beter oldu. Benim çok umrumda değilde bunu sahteden çıkarabiliyor muyuz? Çünkü bunu bana uygun iş için çıkarmak istiyorlardı. Açıkçası benim çok umrumda değil ama bunun sahtesi de olsa nasıl çıkaracam? Biliyorum saçma istek ama yardımınız olursa sevinirim.

@dgcnn, Sahte rapor olamaz zaten bu çok ağır ve ciddi suçtur Cezai yaptırımları vardır Cezaevine gönderilebilirsin. En iyisi Hekiminle konuş ve sabit şuanlık net tanıyı al. Yada ek bir hastaneye sevk raporu ile Sağlık Kurulu’na başvur ve Uzman Psikiyatristler değerlendirilme yapılsın.

Aynı anda 3 psikiyatri hastalığının bulunduğu engelli raporlarının hesaplaması nasıl olur?

Organik Olmayan Psikoz
Atipik Otizm(BTA Yaygın Gelişimsel B.)
Obsesif Kompülsif Bozukluk

@Mustafa _10,
3 tane psikiyatrik hastalığı olanlar vardır mutlaka. Bende takıntı yani OKB de var ayrıca.

4 tane psikiyatrik hastalığı olanlarda vardır.
YOK DİYEMEYİZ NEDEN OLMASIN.

PSİKİYATRİ ÇOK GENİŞ BİR ALAN.

Aynı anda 3 tanı değil, Organik olmayan psikoz hastalığın genel adı, tanı atipik psikoz ya da şizofreni

Aynen ayrıca otizmli olur inkar edemem çünkü çoğu kişide var

Ama 3-4 tanı olamaz bunu aklınızdan cikartin

Her takıntısı olan obsesif olmuyor, bunu da belirtmek isterim, önemli olan hastalık boyutuna girip girmediği çünkü herkesin takıntısı var. Dünya da sağlam adam bulamazdık.

Üst Alt