Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı anda iki psikolojik rahatsızlığı beraber yaşıyor musunuz?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
Sanki diğeri başlayınca biri bitiyor gibi. Yani şizo bitiyo bipolar başlıyo bipo bitiyo okb başlıyo aynı anda hem okb hem bipolar yaşamıyorum bunu farkettim. Hepsi depresyona neden oluyo ama aynı anda yaşanmıyo sanki böyle 2 hastalığı aynı anda yaşayan var mı ?

Ben psikozla okb’yi aynı anda yaşadım.

Ben hasta olduktan sonra doktora geç söyledim ondan hastalıklar ilerlemiş çeşitli psikolojik hastalıklara sahibim sizofren iğnesi yiyorum şuan normalim yan etkilerde azaldı fazla hastalık oluncada tanı koyma zorlaşıyodur die tahmin ediyorum bana yavaş yavş söylemişlerdi hastalıklarımı ilaç kullanma yılımı

Vtecll bende okb yim şuan ama temizlik fln değil takıntı okbsi istenmeyen düşüncelerin kafada tekrar etmesi ve can sıkması var.
Stabil hasta Nette zaten bütün hastalıkların belirtileri şekli şemali var kendimiz anlayabiliriz ne olduğumuzu. Doktorlarda çok ciddi eksiklikler görüyorum örnek vereyim mi? Ben bi ara paranoidken ilaç kullanmayı reddediyordum yani herşey gerçek olduğunu sandığım için ilaç kullanmıyordum ve bunu hiçbir doktor takip etmedi!! Ki paranoidlerde doktor kontorlü çok önemli çünkü hasta ilaç kullanmayı reddedebilir. Kaç sene ben ilaçsız gezdim. Daha sonra kullandım iyi dönemlerim oldu kötü dönemlerim oldu hastalıklarım değişti ve şuan okb var. Doktorlara güvenmeyin.

chesterrr

Atipik Psikoz,
Asperger Sendromu,
Depresif Bozukluk,
Obsesif Kompulsif Bozukluk,

Son düzenleme:
bipolar bozukluk - pasif agresif kişilik bozukluğu - antisosyal kişilik bozukluğu

dreamfail doktor bugün bana 6 doktor sana bipolar demiş dedi sende ne gibi belirtiler var bir bipolar olarak?

Takıntılı düşüncelerim var. OKB'den şüpheleniyorum hem de organik olmayan psikoz hastasıyım. On gün sonra randevum var. Bakalım söyleyeceğim doktoruma. Gerce geçen sefer sen tam OKB değilsin bu şüpheciliğin hastalıktan ileri geliyor demişti ama ben eminim OKB olduğumdan. Mesela karşıdan karşıya geçecegim araba yok ama ben on kere kontrol ediyorum ya araba çarparsa diye. Muslukları, ocağı, sifonu yüz kez kontrol ediyorum. Evi şu basmasın, gazdan zehirlenmeyelim diye. Varlıkların beni takip ettiğini de düşünüyorum. Bunları takıntı yaptım. Varlıklarla kavga ediyorum düşüncelerimi okumayın beni rahat bırakın diye.

Ben de sizin gibiydim. Normalde teşhişim bipolar ama atak geçirince bütün rahatsızlıklar belirti vermeye başlıyor. Normale dönünce hepsi gidiyor. Bipoları kontrol altında tutunca sorun olmuyor. Ben de düzenli abizol ve arada zyprexa kullanıyorum.

Benim 3
Organik olmayan psikoz
Obsesif kompulsif bozukluk
Asperger sendromu

11 yıllık sürekli tedavi

Takıntı sadece Okb den mi olur ? Aslında sadece depresyonda olan bir insanda takıntılıdır mesela takıntılı olunup sadece bipolar olunamaz mı ?

1- dermansız depresyon hastasıyım
2- epilepsi hastasıyım
3- midem de reflü var
4- migren var

hangi bir ikiden bahsediyorsunuz ???

Şizoaffeltif Bozukluk
Depresyon
Anksiyete Bozukluğu
benim 3

Üst Alt