Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı anda iki tane ikinci üniversite kayıt olursam katkı payı ödeyecek miyim?

genie

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
Merhaba, Anadolu Üniversitesi iktisat bölümüne kayıt oldum. Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite için engelli öğrencilerden katkı payı almıyor. Aynı anda Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesine de kayıt olmak istiyorum yani aynı anda iki tane ikinci üniversite programına kayıt olmak istiyorum. Merak ettiğim husus Atatürk Üniversitesi için de katkı payı ödemeyecek miyim yoksa sadece tek bir açıköğretim için mi bu haktan faydalanabiliyorum?

Araştırdım, katkı payı ödenmeyecekmiş arkadaşlar bilginize.

cardinals birşey sorucam anadolu üni. 2 üniversitede 4 yıllık bölüm seçtim ve raporumu sisteme kaydederek kayıt yaptım. Kaydım kabul oldu. tc ve gelen şifreyle bana ait olan öğrenci sistemi sayfama girdim. menüleri gezerken borç sorgulamaya tıklattım ve katkı payı 0 öğrenim gideri 620 tl yazıyor. Engelliye ücretsiz değilmiydi?

Son düzenleme:
vol34 Onu dikkate almayacakmışsın, bana öyle dediler en azından. Hiçbir ücret ödemeyeceksin dediler, sistemde gözükse bile. Ama ben daha öncesinde emin olamadığım için ödemiştim, şimdi iade talebinde bulundum. İade olacağını söylediler.

Ben şimdi anadoluya 4 yıllık kayıt yaptırdım, aynı zamanda istanbul üniversitesi içinde 2 yıllık kayıt yaptırdım. Fakat istanbul üniversitesi galib önden parayı alıyor, raporları kargoluyorsun ve arkasından paranı iade ediyor. Engelliler için güzel bir avantaj olmuş değerlendirdim. inşallah bitiririz.

vol34 Ben de hem Anadolu hem de İstanbul Üniversitesine kayıt yaptırdım. İstanbul Üniversitesi için para yatırmana gerek yokmuş, sadece istenilen belgeleri göndermen yeterli. Bir de iade ile falan uğraşma.

Üst Alt