Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı bakıcı iki kardeş için de bakım parasını alabilir mi?

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
bir bakıcı iki kişinin bakım parasını alabilir mi? benim babam benim için evde bakım parası alıyor. bu sefer abim için de müracatta bulunduk evde bakım parası için. ikisini de o alabilir mi

bir bakıcı aynı evde yaşayan iki özürlüyede bakabilir ikisi içinde ayrı ayrı bakıcı maaşı alabilir. Yeter ki eve gelen heyet iki kişinin bakımının da aksamayacağına kanaat getirsin

burada birşey eklemek istiyorum kişi başı geliri aşmamak lazım yanı 318 tl yi

Evde bakım hizmetinden yararlanan ailelerin bakım hizmeti karşılığı aldıkları bakım ücreti, ikinci özürlü için yapılan değerlendirmede ailenin gelirine dahil edilmiyor (SHÇEK'nun konuyla ilgili yazısı)

arkadaşlar benim abim heyete girdi ve raporu bugün aldı babam eski rapor oranı %65 ağır özürlü bugün verilen rapor %25 oysa abimin hastalığı doğuştan olduğu için hiçbir gelişme yok hatta gerileme var bile raporu veren hastane aynı hastane ve şimdi biz bu rapora itiraz edebilirmiyiz

Üst Alt