Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı eğitim düzeyinde EKPPS 2018 ve 2020 sınavına girenler!

serdal-013

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Aynı eğitim düzeyinde Ekpss 2018 ve 2020 sınavına giren arkadaşlar puanlar 4 yıl geçerli olduğu için 2018 deki sıralamada nasıl bir değişiklik var bu sene özellikle 2018 de yüksek alanlar yazsin

serdal-013 Her iki senede de önlisans olarak girdim, 2020 sıralamam daha yüksek puanlar arasında pek fark yok ama sıralama arasında oldukça yüksek fark var

2018de 92 alan ile 2020 senesinde 92 alan sıralamasında büyük bir fark var..2018de 92 alan en kötü 700lerde fln kapatmışken 2020 alan 92 300 küsürlerde kapatmış.Mesela ben 92,86 aldım biraz puan olarak hayal kırıklığına uğrasamda sıralama olarak 316da kapatmak beni mutlu etti..Hiç beklemiyordum.

Mamigfb

Kardeş sen de iyi ki bir yüksek aldın. Her tarafa yazmışsın mübarek :)

İstorika

Herkese nispet yapar gibi söylemiyorum ki konu icabı açıklama yapıyorum. bu arada ben kendimi atandım gözüyle bakmıyorum atanmadıkça :) Bu arada benim yorumlarımımı takip ediyorsun her yereyazmışsın diyorsun :D

Mamigfb

Sınavla ilgili başlıklarda seni görüyorum da ondan bunu söyledim :)

Üst Alt