Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı evde kalan iki arkadaş da 2022 maaşı alabilir mi?

duman_ibo

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
benim 2022 engelli maasim kesilmisti ve bi arkadasim var o da su anda engelli maasi almakda ve yanliz kalmakda acaba ikametime onun yanina aldirsam tekrar 2022 maasindan yararlanabilirimm bi sakinca cikarmi acaba tekrar mesala eve bakmaya gelirlermi acaba saygilarimla yani 2 mizde ayni evde maas alabilirmiyiz

nedeni nedir kesilmesinin gelir çoklugudanmı

Evet vakfa tekrar başvurup yeniden gelir testi talebinde bulunacaksın.

galiba evet yok babamin tarlasi varmis evi falan filan ama bunlar karin doyurmuyorki

herhalki bi sikinti cikarmi acaba daha once gelir testi yaptirmistir
9/09/201518853820522 İbrahim TIYINDIG1 (Asgari ücretin 1/3'ü - asgari ücrete kadar)PAMUKKALESARAYLAR MAHALLESİ ENVERPAŞA CAD.ÖZEL İDARE İŞHANI NO :19 KAT 1 DENİZLİ
bu sekilde gelmisti ve arkadasin evine bakmaya gelirlermi bidaha ben evde olmam gerekirmi

cvp veren arkadasimiz varni acaba gelir testi bu sekilde gelmisti daha once

eger baglanirsa eylulde maas alabilirmiyimm acaba yarin ikametime arkadasin evine alcam ve basvuru yapcam bidaha ins olur ve eylulde maasima alirimmm

basvuruda yeniden basvuru yaptım ve dedilerki sana msj gelcek sonra sigortaya gitip gelir testine oynatcansin dediler ve benim sigortaya borcum varmıs aylık 66 tl odeme yapcakmısım acaba bu 2022 maasında bi etki yaratırmı

Başvuru TarihiBaşvuran Kimlik No / Ad SoyadGelir Tespit SonucuVakıf AdıVakıf AdresiVakıf Telefon No
23/09/2013 Çiğdem İZDEŞG0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)DENİZLİSaraylar m. Enverpaşa cd. N:9 Özel idare işhanı K:102582411136
arkadaslar benim anlamadigim bi konu var simdi benim kendi e devlet den baktıgım kadar arkadasin gelir testine gostermişler benim basvuru yaptıgımda size msj gelcek sonra sigortaya gitceksiniz dediler simdi ben mi gitcem sigortaya yoksa arkadasımmı gitcek onaytalmaya acaba

sana devletin ağzından cevap verimmi. karın doyurmuyor ama ağaç gibi durursa karın doyurmaz şayet ikinci yöntemi uygularsan karın doyurur zannetmiyorum vermezler nerde ikamet edersen et bunlar cıkar benim anneannemede vermediler karsta arsa var diye.

sedatgedik tsk ederimmmm

benim anlamadigim sey ssk gitip hangimizin gelir testi onaylancak ben,mmi arkadasinmi onu anlamadimmm cunku ona msj gelcekmis

senin kardeşim. T.C de yazan anne baba ve o anne babaya bağlı olan kardeşlerin evli isen eşin ile senin çocugun varsa eşin senin çocugun

Başvuru TarihiBaşvuran Kimlik No / Ad SoyadGelir Tespit SonucuVakıf AdıVakıf AdresiVakıf Telefon No
23/09/2013Çiğdem İZDEŞG0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar)DENİZLİSaraylar m. Enverpaşa cd. N:9 Özel idare işhanı K:102582411136
su anda benim e devletden baktıgımda bu cıkıyor eskiden benim adım cıkıyordu

9/09/2015 İbrahim TIYINDIG1 (Asgari ücretin 1/3'ü - asgari ücrete kadar)PAMUKKALESARAYLAR MAHALLESİ ENVERPAŞA CAD.ÖZEL İDARE İŞHANI NO :19 KAT 1 DENİZLİ
burda anlamadımmm ben arkadasın yanına tasındımmmm benim e devletde arkadasin cıkıyor simdi onu anlamadimm

duman_ibo ikamet değişikliğinde maaş bağlana bilir hane içi gelir tesbiti hesaplanır. fakat şunuda bil sadece ikametini alıcaksın ben bunu anladım herangi bir durumda cezaya tabi tutulursun haberin olsun saygılar.

sana vermezler kardeşim bu hesaplamaya göre.

Evde bakım aylıklarında gelir kriteri için aranan sınır ise;Evde bakım aylıkları;
2014 yılı 1 Ocak- 31 Aralık itibariyle evde bakım aylıkları: 769, 98 TL
ilk altı ay için: 510,45 Lira alaçaksın
ikinci altı ay için: 540,47 Liradır alaçaksın.

muhtaçlık sınırı yani 243 tl nin altında bir hane gelirine sahip olup olmadığınıza bakılacak. sizdeki hesap yüksek.

Alırsın kardeşim rahat ol istedigin adrese ikamet aldır maaşını baglarlar

Üst Alt