Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı evde yaşadığım kardeşime ve bana 2022 maaşı bağlanır mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
622
Reaksiyonlar
309
kardeşimin %57 ben ise %80 engelliyim. ikimizede 2022 engelli aylığı bağlanırmı? Ve gelir testine göre iki kardeşin engelli maaşları teste tabi olurmu?

benim üstüme kendi kaldığımız bir adet daire bulunmaktadır. Rayiç değeri 26.712 tl dır. ben %80 engelliyim. bana 2022 engelli aylığı baglanır mı? şimdiden teşekkürler.lütfen açıklarmısınız...

aylık 400 tl işsizlik maaşı alan %80 engelli kişiye 2022 engelli aylığı bağlanır mı? işsizlik maaşı gelir testine tabi tutulur mu?

Birbirinizin 2022 maaşları dahil edilmeden, diğer gelirlerin ve evin rayiç bedelinin 240'ta bir'i nin toplamından sizlere düşecek miktarın 243,43 TL'yi aşmaması gerekir.
http://www.engelliler.biz/forum/202...-icin-gelir-hesaplamasi-ornekleri-guncel.html

İkinizinde 18 yaşından büyük olduğunu varsayıyorum, küçük olanınız varsa, onun için alacak vasinin çalışmıyor olması gerekir, ve vasiye düşecek miktara bakılır.

İşsizlik geliri aldığınız sürede 2022 alamazsınız.

Üst Alt