Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı evde yaşayan dul kız kardeşin aldığı maaş 2022'yi etkiler mi?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
239
Reaksiyonlar
101
arkadaşlar yakınımın durumunu aktaracam sizlere.. benim yakınım erkek 2022 özürlü aylıgı alıyor evli 4 tanede çocugu var toplam 6 kişi oluyorlar ögrenmek istedigim 2022 özürlü aylıgı alan yakınımın yanında dul kız kardeşide kalıyor aynı ikamette kalıyor bu kız kardeşi ssk dan dul maaaşı alıyor aylık 700 küsür ögrenmek istedigim yakınımın aldıgı 2022 aylıgına bi zararı olurmu bilgi verirseniz sevinirim

kardeşler bir birlerine bakmak ile mükellef olmadıkları için yakınınızın almakta olduğu 2022 sayılı kanun kapsamında verilen engelli maaşına engel olmaz

hayır dul maaşı 2022 maaşına mani olmaz korkmasınlar bişey olmaz,benim 2022 maaşına bağlandığım zaman 2008 model ötv indirimli aldığım aracım vardı hep dedilerki aracın varsa 2022den yararlanamzsın hiç bi sorun çıkmadan 2022 maaşına bağlandım.fakat geçen sene babamın askerlik borçlanmasını yapıp bende malulen emekli oldum yetim maaşına bağlanınca 2022 maaşımı kestirdim.2022 maaşı alan engelli kardeşimiz aynı zamanda ağır engelli bakım gerekir ibareli raporu varsa sosyal hizmetlerden bakım maaşına bile bağlanabilir hakkınızı arayın hak verilmez alınır bakım maaşınada müracat etsinler.saygılarımla

Paranoya arkadaşım bahsettiğiniz şartlarda hiç bi sorun yaşamazlar rahat olun

Üst Alt