Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı görev arkadaşlarım benden % 10 daha fazla maaş alıyorlar. Ne yapmalıyım?

murat1983

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
slm merhaba ben işitme engelliyim 3 yıldır özel sektörde işkurdan özürlü olarak otelde meydancı olarak çalışıyorum aynı görev arkadaşlarım maaş olarak benden %10 olarak fazla alıyorlar 2 derece sakatlık indiriminden faydalanıyorum insan kaynakları müdürü ile görüştüm neden diğer arkadaşlarımdan maaaşım düşük diye yol parası vermediğim için mi az ödenek yapılıyor diye hayır hiç bir alakası yok sadece işkur dan geldiğiniz ve engelli çalıştırdığımız için maaşınız böyle yönetim kararı diye ama diğer görevde aynı engelli arkadaşım var o da diğer arkadaşlarım gibi maaş alıyor ne yapmam gerekiyor yasal yollara nasıl başvurmam gerekiyor yardımcı olursanız allah rızası için çok sevinirim...

O ne demekmiş yahu! Tamemen yönetimsel saçmalık. Lisanı münasiple konuyu çözmek için gerekirse bir üst müdüre çıkıp konuş derim

evet hocam şaçmalık ama birşey yapamıyorum insan kaynakları müdürü ile görüştüm diyor yönetim öyle veriyor otelde 4 kişi engelli çalışıyor aynı maaş alıyor benim gibi ama normal arkadaşlar bizden yüğzde 10 fazla alıyorlar böyle birşey varmı diyorlar engelli çalışan tün yerler öyle uyguluyor işkur dan geldiniz için ...

Üst Alt