Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı hastaneden bir daha engelli sağlık kurulu raporu alınabilir mi?
bu bilgiyi ben de biliyorum, yani yeni bir hastalık çıktıysa hiç beklemeye ya da itiraz etmeye gerek yok doğrudan yeni rapor alabilirsiniz. Ayrıca herkesin başına engelliyken sonradan başka engel durumları da gelebilir.
ya arkadaşlar gözden sadece %35 aldım off ya napmam gerekiyor hakem hastane de %35 süresiz verdi napıcamı bilmiyorum eski yürütmeliklere göre engelli raporu alsaydım % kac alırdım şimdi napıcam ben ya cok üzgünüm ve bunalımdayım
OturanBoğa babamın birinci 76 ikinci 35 üçüncü rahatsızlığı 20 yazılmış rapor %89 verildi 60 yaş üstü buna göre yanlış hesaplamadıysam 90 nın üstünde olması gerekmezmi kurul çıkan sonucun altında rapor düzenleyebilirmi tşk. ederim
ilk hastalıktan 76
ikinci hastalığın formüle göre oranı 35*24/100=8,4
ilk iki hastalığın toplamı 76+8,4=84,4
üçüncü hastalığın formüle göre oranı 100-84,4= 15,6*20/100=3,12
üç hastalığın toplamı 76+8,4+3,12=87,52
yaşlılığın eklenmesi 100-87,52=12,48*10/100=1,248
ve toplam oran 76+8,4+3,12+1,248=88,768
durum şöyle eger ilk raporunuzu alı itiraz ederseniz sizi ikinci hastaneye yönlendirirler orandanda aldıgınız rapor oranı aynıysa kesinleşir farklıysa üçüncü hastaneye gönderirler oradan aldıgınız rapor kesinleşir,
fakat burada ilk rapor alındıktan sonra itiraz etmeden ikinci rapor alınabilirmi diye soruldugu için ve böyle bir yol seçilirse eger aldıgınız ikinci rapora itiraz edemiyorsunuz
turukku tşk. ben raporun direk yüzde 10 sanmıştım çok karmaşık ya ilginiz için yinede sağolun turukku bu konuda kim bilgi sahibi bilmiyorum kalem hanıma yazmıştım başında cevap verdi sonradan kayboldu uzun zamandır. kısaca evde bakım aylığında red gerekçe evde resmiyette 6 kişi olmamız fakat 4 kişinin fiili olarak alt katta oturuyo olması bizilerde aynı evde fiili olarakta birleşsek yeniden başvurabilirmiyiz evetse işlemleri hepsini baştanmı tekrarlıyacağız heyettten başlayarak yoksa olan dosyadan yani reddedilen dosyadanmı başvuru yapmalıyız tşk.
tşk özür dilerim bahsettiğiniz konu hakkında bilgi sahibi değilim. yalan veya yanlış bilgi vererek sizi sıkıntıya düşürmek de istemem. ancak bu forumda bahsettiğiniz konu ile ilgili bilgi sahibi bir çok arkadaş var. umarım size yardımcı olurlar. selametle
turukku ilgin için sağol bu işte en iyi kalem hanım sanırım ama uzun zamandır cevap alamadım msj larımmı ulaşmıyo yoksa çokmu meşgul bilemiyorum konuya sahip başka isim varmı bildiğiniz tşk.