Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı hastaneden ne kadar zaman aralıklarla rapor alabilirim?
Süreklide olsa,hastalıklarımda artma var gerekçesi ile tekrar rapor çıkarta bilirsin,fakat bu arada senin sürekli olan ibaren güme'de gidebilir bunu sakın unutma,zira birçok arkadaşımızın başına bu olay geldi,senin tekrar rapor çıkartma gerekçen %90 üstü alıp ötv'den yararlanmaksa boşuna kendini yorma zira,olaya ötv girince oranları doktorlar çok düşük veriyor,
belkide şuanda elindeki %85 sürekli raporun bile elinde kuş olup uçabilir,ona göre temkinli hareket et.Kar edeyim derken zararlı çıkma bu işten,dedim ya bir kaç arkadaşın başına bu olay geldi ve hepsi pişman oldu.
Mehmet005 Ben hastaneye gittim Sağlık Kurulu bürosu var oradaki sekreter hanım aynı hastaneden bir daha alamazsınız diye bilgilendirme yapmıştı ama demek bana yanlış bilgilendirme yapmış sağolun bu bilgilendirme için
Kardeşim ilk raporun üstünden 6 ay geçtikten sonra aynı hastaneden alabilirsin,sorun çıkarırsalar hastalıklarında artma olduğunu ve bu yüzden çıkartmak istediğini söyle,ayrıca konuyu il sağlık müdürlüğü ile görüştüğünü tekrar çıklartmanın sorun olmayacağını söylediklerini söyle.
Zira iş ordaki bazı memurlara kalsa,rahatları bozulmasın diye milleti hastanelere bile sokmayacaklar,
öyle saçma şeymi olur istedigin kadar rapor çıkartabilirsin
aynı hastaneden raporu kullanım amacına göre çıkartabilirsin ben aynı hastaneden 4 defa rapor çıkardım daha iyi oluyor yardımcı oluyorlar daha önce raporun oldugu için rapor olumsuz olsaydı belki olmazdı
Selam. Ben bundan bir ay once egitim arastirma hastanesinde saglik raporu aldim oranimi dusurduler bende daha 25 gun sonra devlet hastanedine saglik kuruluna basvuru yaptim heyet gunu verdiler.
Ogun geldiyimde doktorlara muyane oldum. Ogleden sonrada heyet girdim heyet baskanina anlattim konuyu sorun olmaz dedi. Ve bana soylediyi %80 ustu surekli rapor yazacaz dedi bayramdan sonra sonuc belli olacak
sormak istediyim yazilanlari okudum ilk rapor uzerinden 6 ay gecmesi lazim diye yaziyorlar. Yanliz anlayamadigim konu normalde saglik kuruluna basvurdugumda onlar bana oyle bir durum oldugunda sizin daha yakin zamanda saglik raporu yaptiginiz icin 6 ay beklemeniz lazim diye basvuru olamazsiniz demezlermiydi
heyet giremezsiniz ancak 6 ayin sonunda yine girebilirsiniz demezmiydi ordaki memur. Ilk basvurumu kisisel yapmistim beni bu konu hakkinda bilgi verebilirmisiniz
6 ay sonra yeniden rapor çıkarma olayı yeni yönetmelikle mükerrer raporu önelmek için kalktı yeni rapor alırken ilerde mağduriyet yaşamamak için bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğüne giderek rapor itiraz edip tekrar gidiniz yoksa itiraz etmeden aldığınız rapor yönetmeliklere uygun olmadığı için başınız ağrır kaldı ki artık hastaneler raporu olana tekrar rapor için müracaat ta tc kimlik numarası ile sorgulayıp sizin şu hastanelerden aldığınız rapor var diyerek sizi il sağlık müdürlüğüne göndermesi lazım müracaat bile almaması lazım
Sekreter hanım doğrusunu söylemiş aynı hasteneden çıkartmazsın. İl sağlık müdürlüğüne matbu formu veriyorlar onu dolduracaksin eski raporları formun arkasına ekleyeceksin ve rapor almış olduğun hastanelerden başka bir hastane seçeceksin ve 10-15 gün sonra senin dilekçen seçmiş olduğun hastanenin sağlık kurulu bölümüne gelecek sende rapora itiraz ettiğini söyleyeceksin
il sağlık müdürlüğünden gelen kağıtla ilgili bölüm doktorlarına teşhis olacaksın raporunu il sağlık müdürlüğü onaylarsa alacaksın onaylamazsa il sağlık müdürlüğü hakem heyeti hastanesi ne gönderecek ve hakem hastanesinin kararı kesin olacak raporun kesinleşecek.
Anlattıklarım bizzat yaşadım ankarada il sağlık müdürlüğüne itiraz etmeden müracat alan hiç bir hastane yok yeni yönetmelikle doğrusu budur.
Anladim bir sorum olcak ben diger aldigim raporu basvurdugum dosyanin icine koydum yalniz ben kisisel basvuru yapmistim. Ikinci gittiyim hastanede saglik kuruku memuru bakti bir sorun olmaz dedi.
Ben girdiyim heyetbaskanina da konuyu anlattim sen diger raporu unut. Burdaki sonucabakacaksin dedi ben testis kanseriydim metastaz yapmisti omur ilik midekaraciger sicramisti. Evre olarak 4 cu evredeydim. Kematerapi aldim isin aldim kisirlik olustu sindirim sistemim bozuldu. Yuruyus bozuklugu olustu.
Gittiyim ilk hastane de. Uroloji %80+%10 verdi onkoloji %20 verdi noroloji %10 verdi heyet girdim. Raporu aldim uruloji nin verdiyi %80 oran. %0 oran dusurmus. Orda heyet gunu biraz sira beklerken tartismistim heyet baskani oranimi dusurmus. Toplamda %35 rapor cikarmislar.
Dha sonra gittiyim hastane uruloji %80+%20 verdi onkoloji %20 verdi Noroloji %10 pisyatri %20 verdi bana heyet baskanin dediyi %80 ustu. Surekli rapor cikacak dedi simdi cikacak sonuca gore ne yapmam lazim