Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı mahallede başka bir adrese taşınacağız. Evde Bakım aylığı kesilir mi?

nevzat76

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben samsunda ikamet ediyorum 13 yaşındaki engelli kızım için bakım ücreti alıyorum.ancak kiracı olduğum için adres değiştirecem,değiştireceğim adres aynı mahallede aynı sokakta sadece 2 apartman yan tarafa taşınacağım yani sadece apartman ismi değişecek bu adres değişikliğinden dolayı bakım ücreti kesintisi yaşarmıyım ve adres değişikliği için nereye hangi belgelerle başvuracağım yardımlarınız için teşekkür ederim

Kızım için evde bakım ücreti almaktayım

Bu tamamen bulundugunuz yerdeki sosyal yardimlasma dernegindeki memurlarin tutumu ile alakali bir konu kisaca onlarin hosgorusune kalmis..sosyal yardimlasma dernegine basvurmaniz gerekiyor..gecmis olsun

Güzel kardeşim, bir dilekçe ile sosyal hizmetler müdürlüğüne (yani aile ve sosyal politikalar il müd.) başvurarak yeni adresini bildireceksin. Hepsi bu. Niye kesilsin, kaldı ki ferhat 1965'in dediği gibi onların insiyatifine kalmış ifadesi hakikati yansıtmıyor. Devlet işlerinde insiyatif değil, kurallar geçerlidir. Kolay gelsin

Tabi tabi Kurallar gecerli haklisin Aga..bende öylesine yazdim zaten...

Adres değişikliği aynı il içinde olunca hanede kişi sayısında değişiklik olmadıkça ve bakıcı durumunda değişiklik yoksa, taşınmanız, aylığınızın durdurulmasını ve kesilmesini gerektirmez. Şartlarınızda hiçbir değişiklik olmadığını ve sadece ev taşıyacağınızı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne 15 gün içerisinde adres değişikliğini bildirirken özellikle belirtin.
Ama olurda kesilirse bile, maaş kesildiği tarihten yeniden bağlanacağı tarihe kadar birikir ve bir seferde toplu olarak ödenir.

Üst Alt