Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayrıldığım iş yerini mahkemeye vermek istiyorum. Ne yapmalıyım? [Hukuk]

epilepsi1986

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Ben sara ve hipertansiyon hastasıyım

Arkadaşlar Ben Nerdeyse 2 iki yıldır çalıştıgım firmadan iş hakkımı fes ettim nedeni ise ilk başta ofisboy olarak görev aldım ama sözleşmemde temizlik yazıyordu bir bucuk sene böyle calıştım sonra temizlige verdiler beni temizlikte yüksek yerlerde ve cam silmede calıştırdılar beni ben sara hastası oldugumu söledim ama yine calıştırdılar beni ben saglık kurulundan agır tehlikeli ve dikkat gerektirici işlerde calışamaz diye heyetten rapor aldım bunu kendi personel şefime verdim kabul etmedi gecersiz dedi bu ve hele le orda biz tartıştık şefim kolumu fazlasıyla burktu ve kartal egitim hastanesi 1 gün çalışamaz raporu verdi ben ise bunu noterle gönderdim onlarda bana 4 gün sonra sen bundan sonra temizlik elemanı olarak calışmicaksın paketleme elemanı olarak calışacaksın çips fabrikasında bu işyerindeki arkadaşlar hep aynı taraf kısacası şahitim yok neden derseniz ufak bir yerdi zaten millet biz şahitlik edersek çıkartırlar bizide diyor ben trafik kazası gecirdim haydarpaşa numune doktor 4 gün rapor verdi ama iş yerime bunu verdim ama yinede calıştırdı beni 4 gün boyunca napmam lazım mahkemeye versem kazanırmıyım sizce

Şahit olmadan bu tür davaların kazanılması mümkün değil.

Üst Alt