Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayvalık engelliler şenliği ne zaman yapılacak?

Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu geleneksel olmuş ama hiç katılamadığım ve bu sene nasipse katılmayı düşündüğüm bu festivalin tarihini yapılıp yapılmıyacağını bilen var mı

Federasyon Eylül ayında yapmayı planlıyor ama daha kesin bir bilgi yok.

Arkadaşlar Eylül söylenti diye biliyorum kesin bir bilgisi olan yok mu

Haklısın aslında ortak bir marşımızın da olması gerekir

Bilmiyom millet anlata anlata bitiremiyor her sene yapılıyormuş bu sene ben de bi gideyim dedim o da eylül ayında çıktı şansa bak bizdeki de

Nikoyla 2 gün önce faceden konuştuk ayvalıkta 25-30 mayısta bu şekilde bir organizasyon varmış...
Nikoo nerdeysen gel öğrenelim işin aslınııı...

aldığım bilgiye dayanaraktan şuan otel günlük 35 tl miş fiyatı daha aşağı çekmeye çalışıyorlarmışş

ama niko söylediii
sanmam niko asparagaslara girmez:)

Ayvalık'da yapılan engellilerle ilgili bu organizasyon her yıl Mayıs ayı'nın son haftası yapılıyordu. Fakat geçen sene federasyon yönetiminin değişmesinden sonra sanırım maddi sıkıntılar yaşandı ve bu organizasyon Eylül ayında yapıldı. Bu sene de Eylül ayında yapılacakmış. Mayıs ayı için bir hazırlık yapılmıyor şu anda. Birde bu organizasyona herkes katılamıyor. Öncelikle federasyona bağlı bir engelli derneğinin üyesi olmanız gerekiyor. Sonra o derneğin ayvalık'da yapılacak olan bu organizasyona davet edilmesi gerekiyor. Federasyon bu derneklere belli bir sayıda kontenjan veriyor 10 ya da 15 kişi gibi.

haber asparagas deildir muratın sordugu engelli festivali cadı benim sana dedigim kendi imkanlarımızla fedarasyona bagllı olmadan gitcez. Engelli festivali ekim de bu sene :)
şuanda gitcegimiz mayıs sonu otelle anlaşma saglandgında sitede yayınlancak gelmek isteyenler haberdar edilicektir .

Ohooooo ne yaptın niko ya ekim çok uzak yok mu bunun bir orta yolu :):):)

Ya levent bu konu ile ilgili en doğru bilgi senden gelicek gibime geliyor

hep duymuş ve katılmak istemişimdir ama neZAMAN yapılacağı konusunda hiç bilgim olmadığı için hiç kATILAMADIM dilerim bu sene katılabilirim :)

Üst Alt