Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Azospermi hastalığına ne oran verilmektedir?

salim2834

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar azoosoermi hastalığına verilen oran nedir bilgilendirirseniz sevinirim

İnfertilite olarak değerlendirilirse % 10 veriliyor. Cetvelde başka detay göremedim ama doktorunuza danışabilirsiniz. salim2834

merhaba arkadaşlar şuanki durumum hakkında bişeyler söylemek istiyorum yardımcı olbileceğiniz konular var ise buyrun

boyun fıtığı ameliyatı oldum güç kaybı ve ameliyatıma %27 engelli raporu verdi şimdi uyku apnesi cpap cihazı kullanıyorum yeni başladım sürekli kullanacakmışım ahi oranım 21

bunu söylemek nekadar doğru bilmiyorum lütfen kusuruma bakmayın çocuk sahibide olmamıyoruz canlı sperm hiç yok yeni bir doktora gittim hormon testi istedi sonucu çıktı FSH H 13.69 mIU/ml 1.6 - 12.4
Onaylandı LH (Luteinize Edici Hormon) H 22.49 mIU/ml 0.8 - 6
Onaylandı Total Testesteron L 221.2 ng/dl 280 - 800

sonuçlarım böyle birde ramotoit artrit şüphesi üzerine tahliller yapıldı sonucu bu hafta göstercem

çarşamba günü heyet için randevum var bana önereceğiniz bilgiler varsa öğrenmek isterim

selam kardeşim ben bişey sormak istiyorum heyete girdim boyun fıtığı %27 uyku apnesinden %35 hiper tansiyon %10 birde bebeğimiz olmadığı için oran verdi ama ona kaç yazdı bilmiyorum sonuç bir ay sonra çıkacak sizce %kaç rapor alırım

birde 2004 sigorta girişim var 4000 gün pirimim var şuan emekli olursam çalışmaya devam edebiyormuyum aynı iş yerinde iş yeri çalıştıracak eğer istersem

Üst Alt