[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]
[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bir müşteri taksiye el kaldırır.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför : Eeee hemşerim kimsin nereye gidersin? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yolcu: Ben Azrailim, canını almaya geldim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför alaycı bir tavırla : Sen mi Azrailsin, yav senin gibi Azrail olurmu hiç? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yolcu sakin bir tavırla: Sen daha önce Azrail gördün mü de tarif ediyorsun der... ve ekler [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]- İnanmadın bana öyle mi? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]- İnanmadın bana öyle mi? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför : İnanmadım tabii...... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Yolcu: O zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır.. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Ama yolcu ön tarafa oturur... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Olaylar bundan sonra daha da enteresanlaşır..... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför yanındakine : Eee sen kimsin nereye gidersin?.. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Öndeki: Abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför : Yahu şu arkadaki adam bana Azrailim diyor. Görüyor musun şu herifi. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Hem iyilik ediyoruz, hem de dalga geçiyor zibidi... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Hem iyilik ediyoruz, hem de dalga geçiyor zibidi... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Öndeki arkaya bakar, ve -- Abi arkada kimse yok ki... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şöför hışımla arkaya bakar ve: Kör müsün be adam! Arkada oturuyor ya... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Öndeki arkaya bir daha bakar : Abi senin kafan iyi mi yoksa dalga mı geçiyorsun...? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Bu sefer arkadaki söze girer: "Gördün mü? Öndeki beni ne duyabilir nede görebilir!" der şöföre. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şöförün bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar.... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Arkadaki şöföre: Hadi der, arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Şoför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan... .. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]SONRAAAAA .... [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Sonra ne olmuş biliyor musunuz????? [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar[/SIZE][/FONT]