Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B / 42 F -1 A /45 F -11 Askerliğe Elverişli Değildir raporu hakkında..?

kadir.demir19050

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar. Askeri hastaneden aldigim toplam 6 aylık hava değişimi sonucundaB / 42 F -1 A /45 F -11 Askerliğe Elverişli Değildir Raporu verildi ve heyete çıkacağım söyledi. Bu harflerin anlamı nedir ve heyetin elverişlidir raporu verme durumu varmıdır? Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkürler

Harflerin ne anlama geldigini bilmiyorum benim de boyle bir raporum var 2001 de almistm ve hic gitmedm askere sanirm sanada elverisli degildir diyecektir heyet oyle umuyorum benim dokturun yazdigini heyet aynen onayladi hayirlisi

Kadir bey merhabalar
Elinizde bulunan askerliğe elverişli değildir raporu
ve verilme nedeni hakkında tarafıma bilgi verebilirseniz size detaylı bir şekilde hukuki yardımda bulunabilirim
Saygılarımla
Av.Mehmet Yaşar ŞAHİN

mrhawk

Mehmet Yaşar Bey merhabalar. Hipertansiyondan dolayı 2 defa 3 er aylık hava değişimi aldim. Her iki hava değişimi sonunda hastaneye dönüp kontroller devam etti ve durumumda degisiklik olmadı. Son gelişimde elverişsizdir raporu yazıldı ve heyete çıkacağım söylendi. Heyetten geri dönme durumum söz konusu olurmu?

Üst Alt