Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B engelli ehliyeti manuel b ehliyete çevirmek..?

cobaltx4

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba .
Benim eski tip b sınıfı manuel araç kullandığım bir ehliyetim vardı ve 2018 de engelli raporuna başvurdum ortepedi ve iç hastalıklarından yüzde 43 rapor verildi bununla ehliyeti engelli b ehliyetine çevirdim sadece otomatik vites kodu eklendi şuan ehliyeti yenilemek için başvurdum ve bu sefer tertibat eklediler koldan gaz fren ve bir sürü kod eklendi gerçekten sinir bozucu her şeye bir kısıtlama konmuş ÖTV sini de engelli aracı da istemiyorum bu ehliyeti nasıl eski haline döndürebilirim acaba bir yolu varmı bunun .

Bende de aynı durum var ama ben ötv den araç aldım sadece oto vites kodu var manuel süremiyorum kısıttan bende pişmanlık yaşadım ama düzeleceğini düşünmüyorum engelli raporun var silinmez engelli raporun var iken engelli b ehliyetin olmak zorunda

Engelli raporunu da iptal ettiricem bir işe yaramıyor nasıl olsa canları sıkıldıkça SGK yönetmenliği değiştiriyorlar emeklilik durumuda yok iyice suyunu çıkarttılar .

@cobaltx4,

Allah belalarını versin hepimiz aynıyız 40 yasında sağlam eyt li emekli oldu biz yüzde 60 raporla emekli olamıyoruz ayrıca hastalığın düzeldi ise engelli raporunu iptal ederler yoksa oda zor

@cobaltx4,

İptal falan ettiremezsin bir kere fişlendin geçmiş olsun. Engelli raporunun bir halta faydası yok. 2012 tarihli sürekli geçerli olan raporumda MTV yi bile silmediler.
Engelli adama sadece otomatik vites veriyorlar manual'e çevirtemezsin fazla zorlarsan bir bahane uydurulur ehliyetini alırlar.

Rapor iptal edilebilir il sağlık müdürlüğüne itiraz edip gönderilen hastanede turp gibiyim desen yeter adamlar zaten rapor vermemek için 40 takla atıyor benim için sorun ehliyet direk sağlam rapor alınsa ehliyeti eski haline çevirebilirmiyim acaba düşünüyorum engelliye zaten doğru düzgün verilen iş te yok sağlam adam gibi iş isteniyor vallahi bıktım sigorta günüm 6 bin oldu 3 4 sene daha sabretsem zaten normal emekli olucam ne saçmalık bu anlamadım şoförlük yapmak istiyorum ehliyet engeli çıkıyor önüme bir işe yaradığı yok birde engel oluyor insana .

Üst Alt