Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetim var. H sınıfı ehliyet ve araç alımı hakkında..?

izmir72

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyet ve araba almak için ne yapmam lazım
b sınıfı ehliyetim var %40 yeter mi raporum
yaklaşık 8-9 senelik ama üzerinde sürekli ifadesi var bi de verilme sebebi iş için dior araba almak için tekrar mı rapor çıkarmam lazım .. lazım ise işim zor artık %40 alamıyorum devlete göre eskiden yarı özürlüyken şimdi çeyrek özürlü sınıfına kondum iyi mi kötü mü anlamadım :)

h sınıfı ehliyetin varsa yüzde oranının bir anlamı yok yani alabilirsin .hastaneden ötv den yararlanıp araç almak istiyorum h sınıfı ehliyetim var diye bir dilekceyle baş vur zaten onlar seni yönlendirir.önemli olan h sınıfını ehliyetinin olması ve senin kullanman .

b sınıfı ehliyet içinde sürücü kursuna baş vur sadece direksiyon sınavına gireceksin.çevirmek içinde gene hastaneden rapor alman lazım h sınıfı ehliyet alabilir diye.500tl den fazla verme hepsi içinde aklında bulunsun.

Burada öemli olan şey sakatlığınız. Daha doğrusu, hangi uzvunuzu kullanıp kullanamadığınız. Rapor oranının hiç bir önemi yok...

Üst Alt