Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetim var. Sağ üst ekstremite kısıtlılığı nedeniyle araç alım prosedürü?

Omr2

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

Şuan B sınıfı ehliyetim var. Sağ brakial pleksus lezyonu var. Kolumu yukarı kaldıramıyorum ,ince ve kısıtlılık var.

Şimdi ÖTV indirimi için araç raporu için hastaneye başvuracağım.

- Ne yapmalıyım?
-Ehliyet değişimi için filan nasıl bir yol izlemeliyim?
-Direk hastaneye başvurabiliyoruz değil mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

aile hekımıne gıdın duurmu anlatın sizi uzman hekıme sevk edecek devlet hastanesıne , Sürücü sağlık raporu ıle. Uzman hekim ozel tertıbatlı arac kullanır dıye belırterek sizi il sağlık mudurlugune sevk edecek . Orda ehlıyet ıcın ılgılı kodlar ve tertıbatlar belırlenecek.
ÖTV muafiyeti ıcınde devlet hastanesıne basvurun ikisi bir arada olsun. Biri ehlıyet ıcın diğeri ÖTV için gererlı olacak raporların.

ÖTV için aradığım şişli etfal hastanesi bununla ilgili bilgisinin olmadığını belirtti bunu söyleyen kşi de sağlık urumundaki etkii biri. Bunula ilgili ne yapmm gerekiyor acaba ?

Baska hastanelere de danışın. ÖTV muafiyeti içeren saglık raporu almak ıstedıgınızı belırtın.

Üst Alt