değerli arkadaşlarl
Benim B sınıfı belgem vardı sol ağağım ampütasyon olmadan önce.
üç gündür hastanede uğraşıyorum araç alır raporu için.Dün heyete girdim.Bana ilk önce H sınıfı ehliyet alır raporu vereceyiz dediler.
ondan sonra araç alır raporu verecyiz yeniden dediler.
H sınıfı alır raporu aldım emniyet müdürlüyüne gittim B sınıfı sürücü belgemi Hsınıfı sürücü belgesine çevirmek için aldığım yanıt yeniden
sürücü kursuna gidip çıkarıcaksın dedi.
Sürücü kursuna gittim ilk okul mezunusun veremeyiz dediler.
Ne yapıcağımı şaşırdım bu işin peşini bırakağımmı yoksa başka bi yol varmı
Blgisi olan arkadaşlardan yardım.herkese saygılar
Değerli arkadaşlar size yazdığım ilk okul mezunu H sınıfı ehliyet için aynısını dün Trafik tescil müdürlüyüne mail attım. şimdi geldi
mailime size aynen yazıyorum.
B sınıfı sürücü belgenizi sağlık sorunlarınız sebebiyle H sınıfına çevirmek için sürücü kurslarına müracaat etmeniz gerekmektedir, ayrıca H sınıfı için ilkokul mezunu olma şartı bulunmamadadır.
Bilgilerinize.
Benim B sınıfı belgem vardı sol ağağım ampütasyon olmadan önce.
üç gündür hastanede uğraşıyorum araç alır raporu için.Dün heyete girdim.Bana ilk önce H sınıfı ehliyet alır raporu vereceyiz dediler.
ondan sonra araç alır raporu verecyiz yeniden dediler.
H sınıfı alır raporu aldım emniyet müdürlüyüne gittim B sınıfı sürücü belgemi Hsınıfı sürücü belgesine çevirmek için aldığım yanıt yeniden
sürücü kursuna gidip çıkarıcaksın dedi.
Sürücü kursuna gittim ilk okul mezunusun veremeyiz dediler.
Ne yapıcağımı şaşırdım bu işin peşini bırakağımmı yoksa başka bi yol varmı
Blgisi olan arkadaşlardan yardım.herkese saygılar
Değerli arkadaşlar size yazdığım ilk okul mezunu H sınıfı ehliyet için aynısını dün Trafik tescil müdürlüyüne mail attım. şimdi geldi
mailime size aynen yazıyorum.
B sınıfı sürücü belgenizi sağlık sorunlarınız sebebiyle H sınıfına çevirmek için sürücü kurslarına müracaat etmeniz gerekmektedir, ayrıca H sınıfı için ilkokul mezunu olma şartı bulunmamadadır.
Bilgilerinize.