Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetten işitme engelli ehliyetine geçmek..?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Bende şu an 6 yıllık ehliyet var. Engel kisminda sadece gözlük yazmakta. Askerlik muafiyetinden sonra kaza durumunda arastirirlarsa falan diye ben artik h sinifi ehliyet almak istiyorum.

Sorularim:
1)saglik raporunu nereden alabilirim, ve saglik raporu yazilirken neler yazdirmam gerek
2)yeniden ehliyet sinavina girecek miyim?
3)artik ehliyetler sureliymis, benimki 10 yıllik mi 5 yıllik mi olacak?

Bu aile hekimine bir şey belirtmem gerekiyor mu? Simdi araba icin ozel tertibatli gibi salak salak seyler yazmasinlar da...

Yeni konu açmayayım dedim de, artık işitmeden engelli raporum var. Ekstradan bir işlem yapmama gerek var mı? İşitme testinden kaçışım var mı?

Abi bugün odyoloji yaptırdım beni aletli odyolojiye oradan da il sağlık kuruluna sevk ettiler. Neden beni böyle uğraştırıyorlar?

Gamlı Baykuş

Saçma olmuş. İşitme engelini zaten aile hekimi tepiş edipkısıtlama kodu yazar. Neden il sağlık'a sevk etmişler anlamadım. Gelişmeleri yaz lütfen

Abi ben hala alamıyorum. Aylar oldu hala alamadım. Geçen gün doktora gittim tekrardan, sen kurula girmesen de olur dedi kurula sevk kısmını sildi ve 1. Sınıf ehliyet alabilir yazdı.

28 şubatta başvurdum. Önce aletli odyometriye sevk edildim, 1 ay bekledikten sonra test yapıldı, hastaneye heyete gönderildim. Oradan da karakola yollandım ve karakoldan da red yedim bu böyle olmaz diye. Saat sabah 9:30 da tekrar gel dendi.

Bugün 27 mart. Hala bir adım yol alabilmiş değilim ve yoruldum.

Üst Alt