Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı sürücü olmayı hak ettim ama Trafik yeniden rapor istedi..?

RoSeR

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim sağ el parmaklarımda kısalık var ve b sınıfı ehiyet için basvurdum. saglık raporumu b sınıfı olur şeklınde rapor aldım. kursu bıtırdım, sınavları kazandım, dosyamı trafıge vermeye gıttıgımde parmak ızı vermem gerektı. orda sag elde 4 parmagıma engellı dendı ve ız alınmadı. ehlıyetımı almaya gıttıgımde yenıden heyetten rapor almam söylendı. ne yapmam gerek? yada heyetın kararı ne yonde olur?

acıl cwp beklıyorum

El eklemlerinin noksanlığı ile ilgili madde şöyledir (bkz: madde 8 /2-a):

(2) Extremite noksanlığında;

a) Bir elin başparmak veya başparmak dışında iki parmak noksanlığı veya noksan sayılacak şekilde fonksiyon kaybı olanlarda, Ortopedi uzmanının ve/veya Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanının görüşleri doğrultusunda A, B ve H sınıfı, her iki el başparmak noksanlığı ve ileri derecede fonksiyon kaybı olanlara F Sınıfı Sürücü Belgesi verilir.

teşekkürler bunu bılıyorum ama b sınıfı ehlıyet ıçın heyetten rapor alabılırmıyım yada ne gıbı bı sonuç çıkar tecrubelı yada bılgısı olan arkadaslardan bunu öğrenmek ıstıyodum vede ılla özurlu araç kullanmammı gerek çunku ben 7 yasımdan berı araç suruyorum ve hıç sıkıntı yasamadım

Üst Alt