Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B6 F1 Kornea Hasarı ile askerlikten muafiyet..?

niyo77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,

Dün Kayseri Şehir Hastanesinde heyet ön kontrolüne girdim. Sağ gözümde çok büyük kornea hasarı mevcut. Cihaz sol gözümü ölçtü ama sağ gözümü ölçemedi 3 defa denediler error verdi. Doktor sağ gözüme baktı manuel ölçüm yaptı ve %90 görme kaybı ve zorlamayla 1/10 görüyor dedi. Daha sonra asistanı ile konuştular ve B6 F1 tüzüğe göre dedi ve heyete uygundur yazdı. Ne demek olduğunu sordum barışta elverişli değil, savaşta gidersin sadece görme kaybın çok dedi. Heyet için beni arayacaklarmış. B6 F1 nedir tüzüğü hicbir yerde bulamadım. Tam açıklaması ne bilen var mı?

Heyet sonrası gelişmeleri yine yazarım. Siz muafiyet durumum ne olur? Heyette karar değişir mi?

Teşekkürler.

tam olarak bende de aynı kod ile muafiyet aldım.Heyet birazcık formalite gibi, içeri girip karar yüzüne söyleniyor ve parmak izin alınıyor .Girip çıktığını anlamıyorsun bile . Arayıp heyet gününü saatini söyleyeceklerdir, gidip raporunu alacaksın hepsi bu

Teşekkürler. Yarın sabah 9'da heyete giriyorum. Sonucunu yazacağım. Bana şans dileyin :)

Az once heyete girdim konu okundu disarda beklemem soylendi 1 saat sonra tekrar cagrildim ve karar okundu parmak bastim evrak verildi umarim yol gostermis olurum

Üst Alt