Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baba Olmak Nedir?

lavinia

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
öncelikle okumanızı istediğim kısım ;

Oğlu babasına sorar : Babacığım benimle maraton koşmaya var mısın ? Kalp sorunları olmasına karşın baba, yine de « Evet, varım » diye yanıtlar. Ve bir maratonu birlikte tamamladılar. Baba oğul başka bir çok maratonu daha birlikte koştular. Baba her seferinde oğlunun ...yeni bir yarış talebini kabul ediyordu. Oğlu bir gün babasına « Baba, birlikte bir Ironman'a (Triathlon) koşmaya var mısın benimle ? » deyince baba bu kez de evet der ve kabul eder.(Bilmeyenlere anımsatalım ki Ironman dünyanın en zor triathlon yarışıdır ve üç dayanıklılık sınavından oluşur : Denizde 3, 86 km'lik yüzme, 180,2 km'lik bisiklet ve nihayet 42,195 km'lik bildiğimiz maraton. Baba oğul bu zor yarışı biirlikte tamamladılar. Nasıl mı ?

Off! Bir tuhaf oldum yaa.. Çok güzel bir paylaşım, teşekkürler ;)

Kelimenin bittiği yer derler ya işte öyle birşey.

fedakarlığı anlatan muhteşem video. ilk izlediğimde çok etkilenmiştim. paylaşım için sağolasın lavinia.

yorumlarınız için teşekkür ederim.. bunu 5 defa izledim 5inde de ağladım..:S

Askere gitmeden 1 sene evvel ,spora başlamış askerde zorluk çekmemek için koşarak nefes acıyordum, boğaz köprüsünde ilk kez avrasya maratonuna katıldım, o zaman tekerlekli sandalye ve sedyede yarışanlar vardı, dedimki kendime, oğlum sen yarışmaya gelmedin buraya anı yaşamaya geldin, mühim olan kazanmak değil, bitirmek, o hava bambaşkaydı.Nerden nereye...

yorumlarınız için ben teşekkür ederim..:)

lavinia tebrik ederim beni güldürdürdün ya allahda seni güldürsün:)

komik olan tarafı bende anlamadım...özer videoyu izldiğine emin misin arkadaşım:p

Allah o babaya sabır versin .. Birdahaki seferede hadi dağa tırmanalım baba derse şaşmamak lazım..:mad:

sinir yoktaa çocuk kalp hastası babayı çatlatmaya ahdetmiş.. yazık adama da ..:(

ilk kez izleddim ..çok etkileyici..ağlamamak elde değil..tşk..özürlü bir çocuğun yaşamamasını dileyenler önce iyi bir baba ve anne olmayı öğrenmeli...

İlk izlediğim zaman çok etkilenmiştim ama ikinci izlediğimde babanın fedakarlığı kadar oğlunun acımasızlığına takılmdan edemedim.Hasta bir babayı ölüme zorladığı kanısına vardım.Evet adam çok güzel bir babalık dersi veriyor.Ama oğlu iyi bir evlat olduğunu nedense yansıtamamış.

öyle görünüyo ancak benim de aklıma şu soru geldi ; ' acaba babasının kalp rahatsızlığı olduğunu bilmiyo mu.? ' çünkü o kadar çok sevdiği babasını bu denli riske atabilmesine anlam veremiyoruz başka türlü..

cocuk yapılanların bilincinde bile değil bence . videoyu her izlediğimde gördüğüm sadece babanın evladına olan büyük sevgisi.

Üst Alt