Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baba ve anne bakımı için ne yapabilirim?

ADANA_01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar babam ve annem 65 yaşlarında iki yaşlı insan ve yanlarında kalan kimse yok babam diyaliz hastası annem ise şeker,tansiyon ve beyin damarlarında tıkanma var.sorum şu babam emekli devlet memuru ben ve diyaliz hastası bende oğluyum memurum babam bakmakla yükümlü değilim normal şartlarda ama bu iki yaşlı insana bakacak kimse yok dost ahbab falan hepsi hikaye ne yapmam gerek bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler.:(

anneniz babaniz duskun durumda oldugunu sizin bakiminiza ihtiyaclari oldugunu belirleyen bir raporla tayin isteyebilirsinizonlarin bulundugu yere. boyle bir hak oldugunu biliyorum.

selam arkadaşım zor bu durumlar fakat çok güzel araştırıp iki model huzur evi modelleri var araştırırsanız bu tip yerlerin insan hayatını kolaylaştırıcı olduğunu bu tip yerlerin çok gerekli olduğunu göreceksiniz eş dostla tanıdık akraba geçiçi çözüm hem kimsenin paraya ihtiyaç yokki paranın hatrına bile bakmıyorlar allah kolaylık versin bilirim zorluklarını.

Üst Alt