[FONT=Helvetica]Küçükken şidetlli ağrılarımdan dolayı babam beni hastaneye götürdü doktorlar ağrıların hafiflemesi için ilac tedavisini yetersiz bulmuştu ameliyat şarttı koşmuşlar ve ameliyatıda ozamanlar sadece ankara dışkapı hastanesinde olması gerektiğini söylemişlerdi babam düşünceler aldı gitti eve geldik bir başka doktora gittik oda aynı kanıya vardı burdaki hastaneden çıktık eve gidiyoduk işte bi dönercinin önünden geçtik,açmısın dedi.Evet dedim.Girdik içeriye işte.. bir çeyrek döner dedi.Bana baktı, benim işim var sen ye dedi,tamam dedim.[/FONT]
[FONT=Helvetica]Bi masaya oturdum eski garaj civarında bir dönerciydi ,babamı izledim babam gitti bi poğαça aldı ve yedi.9-10 yaşında falandım.İşte o zaman anladım baba olmanın ne demek olduğunu babamla son doktora gidişimiz olmuştu ondan sonra babamı kaybettim rabbim kimseyi erken babasız koymasın[/FONT]
[FONT=Helvetica]Bi masaya oturdum eski garaj civarında bir dönerciydi ,babamı izledim babam gitti bi poğαça aldı ve yedi.9-10 yaşında falandım.İşte o zaman anladım baba olmanın ne demek olduğunu babamla son doktora gidişimiz olmuştu ondan sonra babamı kaybettim rabbim kimseyi erken babasız koymasın[/FONT]