Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baba vefası

torkucan

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
[FONT=Helvetica]Küçükken şidetlli ağrılarımdan dolayı babam beni hastaneye götürdü doktorlar ağrıların hafiflemesi için ilac tedavisini yetersiz bulmuştu ameliyat şarttı koşmuşlar ve ameliyatıda ozamanlar sadece ankara dışkapı hastanesinde olması gerektiğini söylemişlerdi babam düşünceler aldı gitti eve geldik bir başka doktora gittik oda aynı kanıya vardı burdaki hastaneden çıktık eve gidiyoduk işte bi dönercinin önünden geçtik,açmısın dedi.Evet dedim.Girdik içeriye işte.. bir çeyrek döner dedi.Bana baktı, benim işim var sen ye dedi,tamam dedim.[/FONT]
[FONT=Helvetica]Bi masaya oturdum eski garaj civarında bir dönerciydi ,babamı izledim babam gitti bi poğαça aldı ve yedi.9-10 yaşında falandım.İşte o zaman anladım baba olmanın ne demek olduğunu babamla son doktora gidişimiz olmuştu ondan sonra babamı kaybettim rabbim kimseyi erken babasız koymasın[/FONT]

Ne dersek diyelim her şey anlamsız kalır. Baba değeri bilen bir evlat bırakmış.

Ali'cim Allah rahmet eylesin ...

torkucan;

başın sağolsun sanki beni tarif ettin..9 senedir babamı kaybettim her haftasonu mezarına gidiyorum..alışmadım bir türlü,beni polio sekeli hastalığında öyle doktorlar bulduki beni yerlerden kaldırdı..mekanın cennet olsun babam..seni çok erken kaybettim.şimdi bende 2 çocuk babasıyım bende çocuklarıma baktıkça babamın bana yaptıklarını hatırlıyorum..evlatlarım ateşlendiği zaman hemen panik yapıyorum.babalarınızın değerini bilin..

burda kader birleşiyor babası olan bunu anlamaz ama küçük yaşta babasız kalmanın ne demek oldugunu çok kişi bilir vefası evlat için neleri göze aldıgı allah razı olsun herkesten ayrıca

Üst Alt