Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam adına sıfır araç alacağım. Babamın 2022 ve evde bakım aylığı kesilir mi?

kartal1960

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sıfır km araç almak istiyorum ama,, 0 özürlü raporu var babamın 2022 muhtac maası almakta annemdde ewde bakı ucretı alıyo bıraz nakıtım var yarısını da kredı cekerek babamın raporu ıle arac alacagım ama babamın ve annemım masının kesılmesınden korkuyorum bu konuda bılgısı olanlar varmı

Bence deneme bile muhtaç aylığı ve evde bakım maaşı hiç bir geliri olmadığı için verilen yardım siz 0 araçacı yardım alan kişiler adına aldğınızda bu devlet tarafından farkedildiği anda kesilecektir

2022 maaşı kesilebilir ama evde bakım aylığı kesilmez! Çünkü bende aynı şekilde araç alıcam zaten 2022 maaşını biz kendimiz kestirdik! Araç alırsak evde bakım aylıgı maaşı kesilmez dediler bize!

red07'nin yazdığına katılıyorum... Beyan edilen yoksulluk ile tezat oluşturacak bir yaşam koşulu olduğu alınan araç ya da başka bir tespitle fark edilirse, 2022 maaşı kesilir. Bu konuda takdir hakkı ilgili kurumdadır. Karara karşı itiraz edebilir, yine sonuç değişmezse dava açabilirsiniz. Ama her koşulada beyan ettiğiniz yoksulluğu ıspat etmekle yükümlüsünüz. Yani, "aracın parasını nasıl ödediniz" sorusuna ikna edici bir yanıt vermelisiniz...

Üst Alt