Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam asgari ücretle çalışıyor diye anneme özürlü maaşı vermiyorlar!?

yet345

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Annem %94 engelli. Babam asgari ücrette çalışıyor. 500 lira kirada ödüyoruz. Kaymakamlığa gittik Ben ve küçük kardeşim okuyoruz.Baya zorluk çekiyoruz .Kaymakamlığa gittik, sigortadan yararlanıyorsunuz diye vermediler.Annem sigortadan hap alıyor. Bu konuda Yardım edebilirmisiniz

Benimde %49 raporum var bana ait hiç bir şey yok ama abim çalıştığı için babam emekli olduğu için bana da vermediler, sanki onlar bana bakmak zorunda, engelli olan herkesin bu maaşı alması gerek bence!!

adil12
4 kişiyiz Annem Ben kardeşim Babam.

eMeL_eMeL
Çok haklısınız engelli olan herkes faydalanabilmeli.

Anne babanın sıgortasından yararlanıyor bu onun maaş almasına asla engel değil onemli olan annenizin üzerine gelir getiren mülkü v3 diğer şeyler yok ise maaş alır.artı, eve giren para tüm giderler çıktıktan sonra kişi basına düşen kriteri geçmiyorsa ki, geçmiyor her halükarda alırsınız mağaşı size tavsiyem sgk.gidin ve bunun peşini bırakmayın.

Üst Alt