Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam Bağkur'dan emekli. Engelli raporu alması emekliliğine etki eder mi?

tolgatolga

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
babam bagkurdanemekli simdi engelli raporu cikacak o zaman emekli maasi kesilir mi

tolgatolga
Engelli raporu alınca emekli maaşı neden kesilsin ki, sormak istediğiniz şey tam anlaşılmıyor, açar mısınız biraz ?

cok tesekkur ederim bir sey daha sorsam bilgin varmi benim babam tek gozu gormuyor bir gozu de %15 goruyor ve kap kapagi degisti baypas kalp hastasi kac rapor alabilir

Annem bağkurdan emekli 62rapor aldı engelli sisteme işlenirse mağaşında artma azalma oluyomu

rapor çıktı %97 aldı su indirimi icin basvurduk bir de ötv siz arac almayi dusunuyorum engelli yardim parasi icin basvursam olurmu onu bilmiyorum

@tolgatolga
Emekli 2022 engelli aylığı alamaz.
Ama raporunuz tam bağımlı (ağır engelli) ise ve gelir kriteriniz de uygunsa evde bakım maaşı için başvurulabilir.

@Pluvia hayır maaşa etkisi olmaz.

agir engelli degil tam bagimli da yazmiyor bende öyle tahmin ediyorum alamayiz herhalde tesekkurler

Üst Alt