Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam bağkurlu olduğu için evde bakım hizmetinden yararlanamaz mıyız?

gknsenbas

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Oncelıkle böle bir siteyi buldugum ıcın cok mutlu oldum cunku gereklı yardımı alamıyorum ve bu konular hakkında hıc bılgım yok

sımdı olayı şöle anlatıyım benım baban bagkurlu emeklı anne mfelc gecırdı ve bakıma muhtac yanı sag taraf komple tutmuyor sanırım bır %60 70 cıvarında engel teshıs edıcekler buda agır ozurlu konumuna gırıyor
daha oncekı denmemde babam bagkurlu oldugu ıcın ozurlu aylıgı alamıcagımı solemıslerdı ama %50 yı gecerse bakım aylıgı alabılcegımızı solemıslerdı
sımdı benım babam bagkurlu oldugu ıcın bakım aylıgı alamıcak mıyız

evde kısı basına dusen gelır sadece babamın emeklı aylıgı bolü 4 yani 220 lıra fılan yardımcı olursan cok sevınıcem
ne yapmam lazım cuma gunu heyetede sokucaz annemı hastaneden agır ozurlu raporunu aldık sayılır ama bız normal ozurlu aylıgı da baglatmak ıstıyoruz hıçbir umit yok mu bu konuda???
yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur edıyorum herkeze

Cok tesekkür ederim bilgileriniz için. Yani özürlü aylıgını hıç bir şekilde alamıyoruz 98 Tl olayını tam net olarak anlayamadım aslında neye gore hesaplanıyor bu 98 tl bide sunu sorucam babam ssk lı olsa ıdı bu maası alabılcekmıydık snaırım ole ssk lılara 2022 maas formu verılıyor cunku dırek bagkurlu oldugum ıcın alamıcagım ısoledıler bı dılekceden bahsettıler onu yazarsam alabılcegımı solemıslerdı

babam mesela aylık 700 lira emeklı maası alıyor evde 4 kısı yasıyoruz baska gelır yok alamazmıyız ozaman

cok tesekkur ederım Melek hanım aydınlattıgınız ıcın bu konuda sanırım dedıgın gıbı 98 tl yı gecıyor evde bakım aylıgı ıcın basvuru yapıcaz cuma gunu heyete gırıcek annem doktorlar bakıma muhtac olarak belırledi heyettende tekrar bır tasdik ve ımza almamız gerekıcek ondan sonra agır ozurlu aylıgına basvurabılıcez sanırım. mesgul ettım sızı tekrardan tesekkurler.

cuma günü sonucu burada bıldırıcem cok tesekkur ederım Melek hanım.

Ceren hanım merhaba bugun raporu aldık raporda %68 agır özürlü bakıma muhtac olarak belırtıyor
suan maas ıcın basvuru yapabılıyoruz sanırım
bır sorum olucak eger bılgınız varsa hangı adımları takıp etmemız gerekıyor maaş ıcın
basvuru konusunda yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

Tesekkur edeırm Melek hanım yardımlarınız ve ılgınızden dolayı. Peki Bız bu ay basvursak ay sonu maaş baglanırmı bıraz sıkıntı oluyrmus snaırım gec baglanıyormus maaşlar

Peki heyet olumsuz bır rapor sunarsa bız maas alamazmıyız yanı hastane raporumuz bellı heyet dedıkı bakıma muhtac deıl bole bırsey soz konusumu

Heyet haksız yere böyle bir karar verirse, başka bir heyetin görevlendirilmesi talebiyle karara itiraz edebilirsiniz. Yeter ki bakıma muhtaçlık kriterleri ve gelir kriterleri uygun olsun...

tabiki kriterlere uygun sonucda doktorların ve bashekımlerın verdıgı bır karar var tesekkurler bilginiz için Bülent bey

Üst Alt