Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam bizimle yaşamadığı halde gelirinin anneme düşen payı ekleniyor?

alperen16

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar acil bilgi ve tecrubelerinize ihtiyacim var

Bugun evde bakim ayligi basvuru icin sosyal hizmetler kurumuna gittim 2 yasindaki oglumun %95 engelli raporu bulunmakta agir engelli kurumdaki bayan raporumu aldi ve evdeki kisi sayisini sordu sistemine bakti evde cocugum ben esim ve annem bulunmakta toplam 4 kisiyiz belgelene bilir sadece bende muvcut 1950 lira normalde 544 tl olmasi gereken kisi basi gelir evimde 487 lira ancak bayan babamin maasinida evin gelirine ekleyerek olmayacagini soyledi babam emekli ancak annemle ayrilar bosanmadilar ancak annem bizle yasiyor ailevi problemlerden dolayi bunu bayana anlattim cevap olarakta evli olduklari icin ve babaminda anneme bakmakla yukumlu oldugu soyledi ve evin gelirine babamin emekli maasi olan 1000 tl yide ekledi bu sartlarda basvuramayacagimizi iletti bana anlamsiz geldi nufusta annem bizle gozukuyor babamin ikametgahi ayri eve babamin parasi girmiyor yani

Sorum su olacak kurumdaki bayanin yaptigi hesaplama dogrumu evime girmeyen parayida dahil etti

İkinci sorum bu hesaplamalari yaparken agi dahil ediliyormu benim maasimin yani 1950 nin icinde agi de var

Arkadaslar acil bu sorularim hakkinda beni aydinlatirsaniz sevinirim

adresi ayrı yerdeyse babanızın gelire katılmaması lazım

adres önemli aynı hanede yaşamıyorsunuz

Adres ayri tabi annem sadece benimle berabe ya anlamadim gorevli bayan bizi basindanmi savdi yoksa onundeki hesap makineysiyle boldu carpti olmuyor dedi

Itiraz edin 2 ci bir heyet gelir yinede konuya hakim olan kalem apla cvp verirse iyi olur

aynu sorun bendede var kimi memur olu diyor kimi olmaz diyor.yani çok net bişey belli değil.saçma sapan bir sistem bu kim neye göre karar veriyor anlamadım gitti yılbaşından sonra başvurcam netleşince paylaşımda bulunurum..ALLAH yardımcımız olsun...

Paranoya kardesim heyet filan gelmedi bayan masa basinda olmaz dedi kesti atti 1 dk surmedi yani gorusme

Nzsu bencede sacma sapan bisey ayri adres diyorum eve girmeyen parayi hesaba katiyor iyi dileklerin icin tesekkurler allah hepimizin yardimcisi olsun

kardeş ben bulundugum ilde il sosyal hizmetlere gittim durumu anlattım sıkıntı yok olur dediler oradaki bu işe bakan memur bayan müdür yardımcısı da olur dedi fakat ilçedeki il sosyal hizmetlere sordum olmaz dedi bakalım göreceğiz olacak mı olmayacak mı*ALLAHtan hayırlısı...

ama sunu unutmayın olumsuz olursa mutalaka nedenini belirten bir belge isteyin ...isteyin ki ileride dava açtığınız da eliniz de belge olsun...

Yilbasindan sonra tekrar bi gidicem konusmaya bakalim ne olacak olmazsa yonetmelikle ilgili evrak filan isticem hayirlisi bakalim

Üst Alt