Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam emekli. Annem evde bakım maaşı alıyor. 2022 maaşı alabilir miyim?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
[SIZE=1]
[/SIZE]iyi akşamlar ben %90 engelliyim artı diyaliz hastasıyım 2 sene oncesine kadar engelli maası alıyordum fakat eve düşen gelir hesabına göre muhtaclık sınırın da olmadığımız sebebiyle maasım kesildi yeni düzenlemeye göre tekrar maasa bağlanıp bağlanamayacagımı merak ediyorum annem bakım parası alıyor babamında emekli maası var evde üç kişiyiz cevap verirseniz çok memnun olurum iyi aksamlar

yeni düzenleme nedir anlatır mısın?
hanede galiba 3 kişi kalıyorsunuz 400 ×3=1200 lira yi gecmemeniz gerekli engelli 3 aylik maas icin.

erdal71

423,58 x 3 : 1270,74 olacak bu yeni asgari ücrete yapılan zamdan sonrakı 2022 maaşı için.
net cevap alabilmesi için babasının emekli maaşı dahil eve giren hertürlü gelirin toplamının bilinmesi gerek.kendiside hesaplayabilir.Evlerine herne ad adı altında gelri giriyorsa toplamı 3 bölsün çıan sonuca göre bağlanıp bağlanamayacağını bilir

hatic09_1984 hanede 3 kişisiniz. babanız emekli aylıgı alıyormuş. ayrıca evde bakım aylıgı da alınıyormuş. bu durumda hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL'yi geçtiğinden dolayı yeniden başvursanız da size 2022 aylıgı baglanmaz maalesef.

Üst Alt