Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam felç geçirdi ve rapor almak istiyoruz..?

NEVFER

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Babam 3 yıl önce felç geçirdi. Şuan sağ kol ve sağ bacakta felçli oturup kalkmada zorlanıyor. yürümesi de kötü. Yüzünde de sol tarafta felç belirtileri var ayrıca sol gözünde felçten sonra şaşılık oluştu. 67 yaşında hiper tansiyon, aort damarı geniş (4.5cm), kronik böbrek yetmezliği hastası ve troid ve paratiroid hastasıydı bunlardan geçen yıl ameliyat oldu. Rapor için müracaat etsek %kaç engel verilebilir bilgi verebilirmisiniz.

NEVFER
user-offline.png
Kronik böbrek yetmezliği derken babanız diyalize giriyormu.? Eğer Diyalize giriyorsa diğer hastalıklara bile gerek kalmadan kafadan %90 rapor alırsınız.

NEVFER
user-offline.png
Valla oranlar ne olur tam cevap veremiyorum ama burda bu konu ile ilgile epeyce tecrübeli arkadaşlar var onlar mutlaka size yaklaşık sonuıçlar verecektir. Diyalizi sormamdaki amaç ben diyalize giriyorum başka rahatsızlığım yok ve rapor oranım %90.
Bakın daha evvel bu link'te bununla alaklı benzer bir konu tartışılmış,bu size bir bilgi verecektir.

http://www.engelliler.biz/forum/sag...arafi-felcli-olana-ozur-orani-ne-verilir.html

Üst Alt