Merhaba arkadaşlar bir sorum var içinden çıkamadım bana yardımcı olursanız sevinirim. şimdi benim babam 52 yaşında bacağında platin var çalışamıyor üstelik şizofren hastası fakat raporu yok.. rapor çıkarmak istedik ama çıkaramadık çeşitli sebeplerden dolayı ne zaman işe girse 1 hatfadan fazla çalışamıyor hem platinden dolayı hemde şizofren olduğundan dolayı işten çıkarılıyor anlaşıldığından dolayı.. annem ile babam ayrı babam yalnız yaşıyor fakat bir geliri yok babamın bir geliri kendi kendine yetmesi için çeşitli yollar arıyorum bulamıyorum bana bir fikir verebilir misiniz işsizlik maaş engelli maaşı ya da herhangi bir gelir kapısı açabilmenin yolu var mı aylık olarak... rapor almak için hastaneye gittik ben iyiyim dediği için götüremiyoruz normalde akıl sağlığı çok iyi fakat arada hayali kişilerle konuşuyor oda bunun bütün hayatını etkiliyor tahmin edeceğiniz gibi.. babam maddi olarak sıkıntı çekiyor ona bir yol bulmam lazım bana fikir ya da yol gösterirseniz sevinirim ne yapmam lazım bu durum için şimdiden teşekkür ederim