Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam için hangi işitme cihazını seçeceğimize karar veremiyoruz!?

RedGoldGreen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

https://hizliresim.com/26JRyv

Sol kulağında ileri, sağ kulağında orta derecede işitme kaybı var. Sol için işitme cihazı bakmaya gittiğinde, ikisi için de cihaz kullanın demişler. İlk defa kullanacağı için emin olamadık, ne model uygun olur, ikisi için almak alışması için daha kolay mı olur daha zor mu? Siemens, oticon, phonax, widex genelde önerilen markalar olmuş, bir iki forum inceledim.Bunların 4ü de servis bakımdan da iyi markalar sanırım değil mi? Direk tv'yle senkronize olanlar varmış, çok tv seyrettiği için pratik olabilir dedim ama yaşlı tabi ayar falan yapması gerekirse yapamaz, tv'ye bağlanamayabilir.

Özetlersem iki cihaz birden mi alsın, bu düzeyde bir işitme kaybı için model öneriniz var mı, bu 4 markada (Siemens, oticon, phonax, widex) servis imkanından memnun musunuz? Teşekkürler.

Dün bende babam için kulaklık araştırması yaptim. Millet caddesinindeki kulakcilarin çoğuna girdim.simens markanin iyi ama servisinde sıkıntı oldugunu söylediler. Eger iki kulak cihazı kullanması gerekiyorsa iki kulaklık alın iki kulaktan duyarsa daha iyi imiş kulaklık deyip geçme kulak duymayınca beyin algiyi kapatiyormus .geçmiş olsun

uhh 45 68 db kayip icin oticon sumo olmaz.sumo coook ileri kayiplilar icin eski model bi cihaz.
ben resoundu begeniyorum en cok, ama zevkler ve renkler tartisilmaz,
servisi soruyosun. uzumu yede bagini sorma dermisim:eek:
kirk dereden su getirip bii suru para talep ederler cihaziniza bisi oldukta. hangi markanin olursada.
resound saglam bir cihaz. tamire gidenden hayir olmadiginida cok iyi biliyorum.
temiz kullanin siudan terden koruyun gerisi allaha emanet. bozulan cihaz icin servis eli opmeye hic gerek yok. yeterki odyometristiniz isi bilip ayarini guzel yapsin

Bir yerde babama Resound öneren olmuş , ben de bilinmedik marka sanmıştım. Enya 488 olanı önermişler 4bin küsür lira. Deneyip bakalım. İki kulak için alacağımız için fiyat da baya önemli olacak kararda. Teşekkürler.

dikkatlice denesin once. sizde yaninda gidin. konusun onunlki konusulanlari anlarkenki sikayetlerini cekinmeden soylesin. mumkunde denem icin zaman isteyin odemenizi yapmadan.
birde yasli oldugunu soyluyorsunuz. isitme kaybi cok olmadigindan kulak ici isteyebilirsiniz belki diye soyluyorum. idaresi zor olur ona. kulak arkasi alin.
adamakilli pazarlik yapin. cuku iki taneyi bir cihaz parasina alabilirsiniz. o kaar olmasada ne kurtarirsaniz size

shukufe teşekkürler dikkatli bakmadan yazmışım :) Aynen dediğin gibi. Orta kayıp için Beltone'un pek çok modeli olabilir. Dediğiniz gibi denemeden almamak en iyisi :)

Üst Alt