Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam için nasıl bir işitme cihazı almalıyım?

sinansal

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, babamın kulaklarda duyma kaybı vardı uzun süredir. En sonunda kolundan tutup doktora götürdüler. Odyogram fotosu aşağıda. Ben anlamıyorum nedir ne değildir. O yüzden burada bu işin uzmanı olmuş arkadaşlar olduğunu bildiğimden size danışmadan cihaz almayalım dedim. Doktorun dediğine göre 5 kelimeden 3'ünü anlayabiliyormuş. Gerçi raporundan anlıyorsunuzdur ne olduğunu. Bir de yaşı 62 onu da belirteyim. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. Yoğun çalıştığımdan hemen cevap vermeyebilirim. Kusura bakmayın şimdiden.

bLYyA0.jpg
[/URL][/IMG]

sinansal Benim gördüğüm ileri derece de değilde cihazı odyometristin tavsiye ettiğini almak lazım. Testi yapan o. En iyi hangisinin geleceğini o bilir. Denemeden de alınmaz.

83db sol
82db sag
Az işitme kaybı mı bu?

Yukarıdaki raporda belirtilen böyle yazmaz mı?

orta bir isitme kaybina her markanin vardir size uyacak cihazi
babaniz yasliysa kulak ici almayin kulak arkasi daha iyi. kullanirken zorlanabilir. ben resound markasini cok begeniyorum cihazlari saglamda oluyor. gidin deneyin soyle boyle 3000 liralik gibileri sizin isinizi gorur. benim anneme oticon get almistik hala kullaniyor. baya oldu aldigimiz en ucuzlardan

Bluetooth olan oticon marka cihaz denemenizi tavsiye ederim.

Üst Alt