Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam koah hastası. %91 raporu ile yurtdışından araç ithal edebilir miyiz?

koca ayak01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm bu sorularadan usanmıssınız dır bılıyorum fakat ben bır cozum bulamadım benım babam koah hastası ve ayakları tutmuyor %91 asırı solunum kaybı olarak ta belırtıldı ve sureklı dıye yazıyor bıze yurtdısı ndan almanyadan bır tanıdıgımız tanıdıgımız arac hıbe edecek ne yapmalıyız bırı bana ellerı tutuyorsa olmaz dedı bır zahmet tam olarak acıklarmısınız sımdıden tesekkurler

modeli 3 yaşı gecmeyecek motor hacmi de 2800 ccyi gecmeyecek araç getirebilirsiniz minibüs tarzı araç olacaksa araçta inme ve binmeye yardımcı lift olma zorunluluğu vardır

aracı ben kullanacagım ve babamın da ehlıyetı yok olurmu 2005 dusunuyorum 1600 opel veye passat turu olabılırmı ve ne yapmam lazım

Yurt dışından araç getiremezsiniz. Ankara Naklihane babanızın araca binip inmek için donanıma ihtiyaç duymadığı için ithalat izni vermez. Siz ancak yurt içinden vergi istisnalı araş satın alabilirsiniz...

Üst Alt