Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam sigortalı olduğu için evde bakım maaşım kesildi!?

gitarist33

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar,benim 3 aylık maaşım vardı bakım parasıda alıyordum,fakat bakım maaşını çekmeye gittiğimiz de,maaşınız geçici bir süre durdurulmuştur dediler.ikamet değişikliğinden dolayı.tekrar memurlar geldi eve kontrole ve bugün sosyal yardımlaşmayı aradım sonucu öğrenmek için maaşınız kesilmiştir dendi. nedeni:babam sigortalı olduğundanmış.

toplam evde kaç kişisiniz eve giren gelir ne kadar

baba sigortalı olduğu için kesilmez evde bakım maaşı sadece kesilmesine sebep ya hanede kişi başı düşmesi gereken 468 tl yi geçerse keserler yada bakıma muhtaçlığı kalmaması engelli kişinin veyada adres değişikliği bu söylediklerim dışında evde bakım maaşı kesmezler sizede babanızın emekl ve sigortalı olmasından dolayı denmişse kesme sebepleri kısa olarak söylemişlerdir babanızın maaşına zam falan yapılmış ise muhakkak hanede kişi başı düşmesi gereken rakam geçmiştir o yüzden kesilmiştir

Üst Alt