Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam taşınsa ben engelli aylığı alabilir miyim?

Mkurt6542

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
6
Merhaba arkadaşlar %72 engelliyim kısmi bağımlı raporum var hastalığımdan dolayı işe almıyorlar. Sadece babam emekli üzerine bağ ve araba var engelli aylığı da alamıyorum para konusunda sıkıntı yaşıyorum. Babam ikametgah adresini bağa taşısa annemle ben aynı evde yaşıyor olarak görünsek engelli aylığı kabul edilir mi?

Kabul edilir fakat babana birlikte yasarsan bunu tespit ederlerse kesilir bende aynı durumdayım annemin maasi var ve üzerinde ev var bende şubatta sonra kendi ikamet imi baba m dan kalan eve alaçam tek ikamet ten doğru engelli ayligina bağlanacam
Benim engeli m şizofreni is vermiyorlar.raporum%65 kısmı bagimli

Mkurt6542
başvuru yapınca maaş bağlanamdan evvel eve heyet gelıyo.babanızn adresının göstermelık aldındıgını anlayınca maaş bağlamazlar.dıyelım anlamadılar ve baglandı daha sonra öğrenırlerse(senede en az 1 kez kontrole gelıolar.ayrıca etraftan komşulardanda sorma yetkılerı var)yersiz ödeme çıkar ve sizden verilen maaşları faiziyle geri alırlar.

.mka

Keşke aileye bakmak yerine engelliye baksalar çok zor durumdayım

Mkurt6542

ALLAH tüm engelli ve muhtaçtarlara yardım etsin.muhtaçlık zor.bir başkasının eline maddi ya da manevi bakıma muhtaç olmak çok zor.hastaya da zor bakana da zor
ikiside olsun.aileye destek verilirse engelli üzerinden .engelliye evde daha bi iyi bakarlar.engelliye verilecek olursa iyi olur ama her engelliyede verilmemeli.bazı engelli arkadaşlarımız parası olsa bile evden çıkamıo,alış verişe gidemio sonuçta elınde para olsa nolacak.

Üst Alt