Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam üzerimden vergi indiriminden faydalanabilir mi?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
1. Derece engelı olan kışının babası ssk lı çalışıyor ne kadar vergı ındırımınden faydalanır ve maaşı na yansır bırde bakın parasına engel olurmu aydınlatmanızı rıca edıyorum saygılar

engelli babası

vergi indirimi değilde ağır özürlü çocuğu olan bir baba çocuğu üzerinden vergi indirimi haklarından faydalanırmı

arkadaşlar tam anlayamadım özür dilerim örneğin sakat bir çoçuğu olan baba bunun adına vergi indirimi alabilirmi alırsa bu emeliliğine etkili olurmu

Baba çocuğu üzeriden sakatlık indirimi alır. Ama bu hak babanın emekliliğine bir etkide bulunmaz.

bülent bey çevap için teşekkürler ben emekliliğede faydalı diye düşünüyordum. öğrenmiş oldum

vergı ındırımı

sayın yonetmen cok onemlı benım 1.derece sakat cocugum var calıştıgım yere baş vuracam ben hangı vergıden muaf tutuluyorum ve ayıgımıza ne kadar yansır lutfen net bır cevap verırsenız sevınırım aylıgı 780 tl net elıme gecen asgarı gecım ındırımı dahıl

1.derece için 105 lira
2.derece için 54 lira
3.derece için 27 lira

farkediyor. Bunu yıla vurarsanız iyi bir para aslında.

Sayın oturan boğa

benım 1.derece engellı cocugum var vergı ındırımınen faydalanmaya başlayacam ne kadar faydalanırım yardımcı olurmusunuz

çalışan baba sakat çocuğundan vergi indiriminden faydalanır bu bir tanede olsa iki tanede sakat olsa fark etmiyor vergisi yettiği kadar her ikisindende yararlanıyor. Vergi muhafiyeti heyet Raporu olmak şartiyla
birinci derece 105tl katkı sağlar

Üst Alt