Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam üzerime araç alırsa 2022 maaşıma engel olur mu?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
kısmet ablacım peki ya benim durumum nasil olur?ben engelli ayligina basvurmusum buyuk ihtimal olumlu cevap verirler.babam aracini benim adima satin alirsa yesilkatim ve engelli ayligima engel olurmu?kendi evimde ben ve sadece esim yasiyoruz gelirimde hic yok

yanlış yönlendirmek istemem sizi ama tanık olduğum biri vardı araba aldığı icin 2022 maaşı kesildi sağlıklı günler

evde 2 kişi yaşıyorsanız aracın sizin üzerinize olması gelir durumunuzu olumsuz etkiler. Araçtan dolayı aylık baglamazlar baglansa bile ilk sosyal incelemede araçtan dolayı aylık ve aylıkla birlikte GSS saglık güvencenizi kaybedersiniz. (Artık yeşil kart yok. Siz 60/c 3 kapsamında GSS'Lısınız 2022 aylığı aldığınız için, Aylık keislirse bu saglık guvencesi de kesilir tıpkı yeşil kart gibi)
NOT: 2 kişi olan bir hanenin toplam geliri 2022 aylığı hariç 510,44 lira altında olmalıdır. Bu parayla araç alınamaz alınsa bile babanızın almış olması da sizin geliriniz yerine geçer. Demek ki babası yardım edebilior durumda derler.

Üst Alt