Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam vasim olmam için dilekçe verdi ve hemen sonra tekrar iptalini istedik..?

Mehmet.00

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bugün babam adıma sulh davaya vasim olması için dilekçe vermiş raporum yeni 6 aylık %92 memur hakim yeniden rapor talep edebilir demiş ortopedi engeliyim kısmı bağımlı aynı saate yeniden iptal dilekçesini aynı yere sulh davaya vermiş Sonuç ne olur sizce sorun olmadan DİLEKÇE iptal olur mu yoksa benim rapor hiçe mi çıkacak korkuyorum yeniden heyete yollasinlar morelim çok bozuk bilgisi olan yorum yapsın lütfen

ortopedik engelliye vasi gerekmezki.
akil sagliginiz yerinde ortopedik olunca
bu babada hicbiseymi bilmiyomus.
hicbirsey cikmaz bana gore...

Vasi iptali ilk başvurudan 10 gün için de mi itiraz geçerli

Vasi olmak için verilen dilekçe sonrası iptaline ilişkin ikinci dilekçe 10 gün içinde verilirse karar ne olur iptal edilir mi vasi dosyası kapanir mi

Mehmet.00 Engeliniz fizikselse siz ona noter vekaleti vererek sizin adınıza işlem yaymasına imkan verebilirsiniz

sneyper
Karar hakime kaldı sevk etse hastanede süreç ne olacak bilmiyorum ki vasiye ihtiyaç yok ayaktayım

Vasi raporu için kaç hekim muayene ediyor

Vasi raporu için kaç hekim muayenesi gerek süreç nasıl işliyor Bilgi Talep Edecektim?

babanız neye istinaden vasi kararı istiyor alkol uyuşturucu kumar aşırı para harcama ve bunun gibi şeyler varsa ispat edilirse vasi kararı çıkablir

ahmetönerge

Yok hic biri cahilce davranış bilmemis baskasi yanılmıs onu da vasinin ne olduğunu bilmiyor zaten sinirimi tepeme çıkardı iş yok iş başıma açtı uğraş dur heyetle

o zaman rahat ol öyle her canı isteyen vasi kararı alamaz sen istemeden mahkemede konuşursun sorun olmaz

Vasilik için iptal dilekçesi sonuç ne olur

Daha önce buraya yazmıştım tavsiye üzerine babam bilgi edinmeden aceleci hareketle vasim olmak için sulh davaya dilekçe vermiş sonra adli Raporu duyunca tekrar iptaline ilişkin dilekçe verdi aynı saate fakat sisteme işlenmişti dava yürüyecek dediler uyapa baktım iptal feragat dilekçesi ekte sunulmuş ortopedi kısmı bağımlı ibareli raprum var ruhsal zihinsel yok dava karara gönderilmiş yazıyor sonuç ne olur dosya düşer mi ? Engeli raporum açısından promlem olur mu

Vasi raporu eski engeli 6 aylık engeli raporuna sorun yaratır mı ?

Vasilik için babam dilekçe vermişti vasiye ihtiyaç yok tekrar iptali için dilekçe verdi dava karara çıkmayı bekliyor ortopedi kısmı bağımlı ibareli raporum tek korkum engelli raporuma bişi olması hakim yeniden adli rapora yollarsada mecbur gidilecek vasiye uygunsuz rapor kesin çıkacak zahmet sadece dosyanın düşürülmesini Talep etmiş sonuç ne olur skolyoz akciğer tansiyonu solunum yetmezliği teşhisler başka sorun yok ruhsal veya zihinsel sorunum yok sizce ne olur

Mehmet.00
kaç yaşındasınız ve babanız ne için vasiniz olmuştu

Mehmet.00
kaç yaşındasınız ve babanız ne için vasiniz olmuştu

28 babam araştırma yapmadan bilmeden vermiş birinin aklı ile Sadece yürürken yorulma var onun için ben fazla gezmiyom bu yüzden vasi ol demiş bi arkadaşı sonra baktık ki bir sürü sorunu var bu işin kişiyi hürriyeten yoksun bırakıyor iptal istedik ayrıca zihinsel ruhsal sorunum yok baştan bilseydik vermezdi dilekçe resmiyete girdikten sonra dava durdurulmadi hâkime gidecek illahi özel kalemine durumu ilettik dosyanın düşürülmesini Talep ettik dilekçe de sonuc ne olur bilmiyorum

fazla takılıyorsun bu konuya baban duruşmaya girmezse müracata kalır dosya yani düşer

Vasi davasında e devlete dosya karara çıkmış gösteriyor nedir bu?

Hakim adli rapor talep etseydi dosyanın durumu acıkmı olacaktı karara çıkmış diyor sonuç verilmiş karar yazılacak dava için feregat dilekçesi yazmıştık dosya düşer mi yoksa hiç yere yine heyete gidecem Ruhsal psikolojik zihinsel engellim yok sizce sonuç ne çıkar?

Vasi davası ne kadar süre de sonuçlanır?

E devlete vasi tayin davası dosya karara çıkmış diyor sonuç ne belli olur ortopedi ibareli raporu vasilik için yeniden sevk edermi hastaneye durum ne olur?

aynı sorun bendede var hahahahhaa babam aldı sakın aldırma vasisiyı basın beladan kurtulmaz rapor parası hesabımdakı paraları alamadım durmadan mahkemeye verdım sakın verme hakım sana sormuyor bıle boşuna ugrasma hahahhaha hakım nederse ooo babana sole benım babam vasısıyı aldı zıhınsel engellıyım 40 mılyar param gıttı vasısılık yuzunden babam elımden aldı hahahaha ben sadece buna gulerım aglamak elde degıl ama bıttım ben artık kardesım gecmıs olsun babanı oldur bence yoksa cok pişman olur sun gecmıs olsun

Mehmet.00

Üst Alt