Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam vefaat etti. Onun emekli maaşından yararlanmak istiyorum..?

guardiyan

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar babamın emekli maaşını almak için sgk ya müracat ettim onlarda beni heyete gönderdi % 45 ortapedi % 30 pisikiyatri den aldım ancak bana gelen yazıda % 60 bulmadığı yazıyo sebebi nedir bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Yetim aylğından mı bahsediyorsunuz? Babanız vefaat mı etti?

yo hayır sakatlıktan dolayı babamın emekli maaşına bağlanmaktan bahsediyorum erkek çocuğuda olsanız özür durumunuz varsa babanızın emekli maaşını alabiliyormuşunuz babam vafat etti bende müracaat ettim %45 solkoluma %30 da pisikiyatriden verdiler ama gelen kağıtta %60 bulmadı yazıyo demek rahatsızlıkları birleştirmiyorlar öyle anladım ben.,

Ama onu ağır özürlü olup bakıma muhtaç olanlara veriyorlar bildiğim kadarıyla yüzde 60 konusuda şudur tek rahatsızlıktan alacağın rapor oranı yüzde 60 olabilir...

Yetim aylığı o. Ve yetim aylığı bağlanması için Başka Birinin Sürekli Bakımına Muhtaçlık arıyor SGK.

Üst Alt