slm arkadaslar... yasım 41 bu zamana kadar hiçbir işte calısmadım.evliyim 2 kız cocuğum var 2 ve 9 yaslarında.yesılkartlıyım.esımde ayağından %40 oranında özürlüdür.yanlız esımle resmı nıkahımız yoktur.gelirimiz olmadığı için eşim babası vefat ettiği için her ay 250tl maas almaktadır geri kalan maası annesı alıyor annesının izni dahılınde.bende 3 ayda bir 680 tl özürlü maası almaktayım.bakım parası için gecen hafta hastaneden %90 ağır özürlü raporu verdı doktorlar ama daha maas için basvurmadım.babam aslım bronsıt hastası daha bir kaç çesıt hastalığı bulunmaktadır.hangi hastaneye gittiyse hasta için yapacak bişey olmadığını diyor doktorlar.yanı kısacası günlerının sayılı olduğunu söğlüyorlar. babam ssk dan emeklı aylık 1000 tl maas alıyor.sizlerden öğrenmek istediğim babam vefat ettiği zaman.maasını ben alabılırmıyım.alamazmıyım..babamın deiğiğne göre babam vefat ettıkten sonra ben özürlü olduğum için benım maasımı sen alıcaksın diyor bu doğrumudur.ne gibi işlemler yapılması gerekıyor.hepınıze saygılar...