Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamdan kalan aylığın %25'lik kısmı ablama yatmamış!?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Babam malulen emekli olmuştu 1000 tl maaş + 1000 tl ikramiye almıştı haziran ayinda. Temmuz ayinda vefat ett 2.emekli maaşını alamadan. Sgkda anneme%50 ablama%25 dedi memur. Babam bağkur malulen emeklisiydi. Bu sabahta anneme bu mesaj geldi. Ablama mesaj gelmemiş banka hesabına online baktı ablam bana bişey yatmamış dedi. Sebebi ne olabilir? Annem ne kadar maas alır? Ablam işe girdiğinde %25lik payı anneme veririm diyor, ablam gss ödememesi için direkt anneme %75 bağlatmadık
491f50aeb5.jpeg

Edevlette görünmüyor para yattığı 4a 4b 4c emekliliklerin hepsine baktım. Şahıs ödemelerinde bir tek aldıgımız cenaze yardım parası gösteriyor.

üniversite okuyorsa ve yaşı 28 geçmediyse alır diye biliyorum tabi kanun değişmediyse evli veya yaşı 30 dan fazlaysa zaten alamaz.

İron

kız çocukları bekar olduk kerri yaşına bakılmaz 30 değil 50 olsun gene o maaşı alır.

-mka

pardon ablasıymış ben erkek sandım :p doğru söylüyorsun kız çocukları ve boşanan kadınlar bırak boşanmayı belli bir süre ayrı evlerde yaşa nafaka tazminat alıyor yakında donumuza kadar alırlar evlilikten tırsıyorum.

İron

donunu alacakları vakit yıkamadan ver :D

Üst Alt