Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamdan ölesiye nefret ediyorum, tek gözdesi kardeşim!

Umut3072

Yasaklı Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Sürekli hakaret ediyor. Sürekli küfür ediyor. Sürekli aşağılıyor. Hor görüyor hakir görüyor. Sevgi saygı sıfır. Tek gözdesi ve favorisi kardeşim. Yeri geliyor çıkarıp 300/400 lira para koyuyor cebine istediğin gibi takıl diyor. Şimdi de kredi çekecek gözde oğluna araba alacak. Bende sürünmeye devam edeyim.

icini dokmek, biraz bosalmak icin yaziyorsundur umarim. baba oldurulurmu:(keski rahmetli babacigim sag olsaydida hergun bana kizsaydi. gerci hicbir zaman kizmamistirya. coook ozluyorum babami. sagken kiymetini bilmeye bak.

kardesine araba alsa nolucak, sende binersin kardesinle beraber. kendinde olmasada kardesinde olsun dimiya.
sende kendin kazanmaya kendine yetmeye calisirsan eminim daha mutlu olursun. olene kadar baba parasi yicek degilsinki. bugun var yarin yok.

kardes kiskancligi herhalde:)

Mesele kardeşş kıskançlığı değil...

shukufe

Aynen ben de babam ölmeden önce onunla kalan zamanlarımı iyi geçirmeye çalışıyorum. Sonradan pişman olmamak için...

Herkesin bakış açısı farklı...

selamlar...babamı 1999 yılında kaybettim bende, kin duymuyor ruhunada hergün olmasada saygı ile dua okuyorum genellikle...ama baba sayesinde yapamaz edemez beceremez denip de öz güven kaybedenlerdenim ve bu durum içimde hep var ve çok üzülüyorum:(

Mesele nedir?
uzun uzadıysa buraya yazabilirsiniz...

Mr.No beni okutmadı bile ben devletin bursu ile okudum. Kardeşşmi özel üniye gönderiyor. Evlat ayrımı bu...

engelli olduğun için mi bunları yaşıyorsun yaşın kaç kardeşim.

Konunun başlığı niye değişti. Bir de siz yapmayın böyle sayın editörler. Hayat vurdu bir de siz vurmayın

başka ne olabilirki abi kesin babası utanıyordur ondan abimin bn den utandığı gibi :(

Merhaba

Yapmanız gereken şey, ekonomik durumunuzu düzeltmeniz, kendi başınızın çaresine bakabilmeniz olmalı. Uzaklaşmanız gerekiyor. Tabi durumu daha fazla bilmiyoruz. Ama tüm insanlar birilerinin onları sevmelerini ister. Hele ailece sevilmiyorsa bunu daha fazla hissedebilir diye düşünüyorum. Su akar yolunu bulur. Babanın tutumunun doğru olmadığı belli.

la adam neden bahsetmiş siz neden bahsediyorsunuz az bakış açınızı değiştirin empati yapın. bir kardeşin üzerine düşüp diğerini boşlayan ve dışlayan baba normal mi ? tabiki değil.

üstadım babanıza neden böyle yaptığını sorun ve bundan memnun olmadığınızı hakkınızı helal etmeyeceğinizi söyleyin.

mümkünsede kendi ayaklarınızın üzerinde durun.

üzücü bir durum...

Üst Alt