Cocuguma bakim ayligi ve 2022 ayligi aliyordum .babam vefat etti babamdan maas alinca 2022 iptal edildi . suan 2019 yilinda 1.170 bakim ayligi 1200 de babamdan maas aliyorum evde 2 kisi yasiyoruz basvursam olumlu sonuc alabilirmiyim?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
hemşo ebm Evde Bakım Maaşının baş harflerı oluo[FONT=sans-serif]Bu arada ebm ne oluyor..[/FONT]
bu sözunuz yetım maaşı için galıba eğer öyle ise %60 en alt sınır kurtarıosunuz raporu. sıstem değişimi olmuş galıba ben yetım maaşı için başvuru yaptıgımda tüm evrakları raporda dahil ankaraya ilgili kuruma ben iadeli taahhütlü yollamıstım.gelişmelerıde alo 170 den takıp ettım.ücretlı olup olmadıgnı bılmıom 2 3 yıl öncesıne kadar ücretsizdi.sizde 170 iarayıp sorabilirsiniz.evraklarınızın yollanıp yollanmadıgını.[FONT=sans-serif]raporu sordum sgk ya % 60 olduğunu söylediler yalnız biz kendimiz değil kendilerinin göndereceğini söylediler ankaraya kurula.[/FONT]
yetım maaşı baglandı mı zaten otomatık olarak saglık ve babadan dolayı tüm haklara sahıp olur.siz yeterkı belgelerınzı takıp edın yoksa gecıkebılır maaş baglanması[FONT=sans-serif]bizim başvurduğumuz sadece babamdan kalan maaş ve sağlık hakları içindi...[/FONT]
1- öncelıkle %50 ve üzeri ağır engellı ya da tam bağımlı yazan bir rapor[FONT=sans-serif]normalde kendi ihtiyaçlarını görüyor, evde bakım için şartlar tam nedir bilemiyorum[/FONT]