Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamım sağlık güvencesinden yararlanmak isterken Yetim Aylığı başvurusu yapmak..?

octoberrr

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Ötv ve diger engelli haklarim için devlet hastanesinden %91 rapor aldığımı ÖTV den faydalandıgımı ama bagkur emeklisi babamın saglik sigortasindan faydalanmam icin SGK nın bu raporu kabul etmeyip beni Üniversite Hastanesine sevk ettigini daha önce yazmıştım.

Peki deyip Üniversite Hastanesine gidip aynı sıkıntıları yeniden yaşayarak muayene oldum. Aynı oranların verilecegi ima edildi ama tam son adım atıp heyete girecekken babam vefat etti. Bir sonraki heyete girecegim diye haber verdim.

Şimdi pozisyonun babamın vefatı sebebiyle değiştigi bu kez babamın maaş ve sağlık sigorta hakları için Bag-Kura basvurup onların beni yeniden belki ayni belki baska hastaneye sevk edecegi söyleniyor. Bilgisi olanın yardımını rica ederim. Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt